reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Kciuki dziewczyny za udane wizyty!
Ja wczoraj mialam taki dzien spiocha i slabosci, a dzis juz lepiej, ale u mnie mlody wczoraj w nocy nie spal bardzo a dzis sie wyspalam.
Moj te ma urodziny w lipcu tylko 9.07 ale to troche za wczesnie no chyba, ze Mloda zrobi niespodzianke.
Dzis mnie czeka gora prasowania ale juz wszystko dla Anulki i jeszcze kolderki i kocyki popiore.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kciuki za wizyty. Ja mam jutro swoja ;) mi.tez zostało kocyki, pościel, prześcieradła do prania. Moze sie dzis popudniu spakuje do szpitala..

Trzymam kciuki za wizyty.
Mnie od wczoraj boli podbrzusze i to bardzo. Jak do wieczora nie przejdzie to chyba pojadę na IP, bo tak mnie jeszcze nie bolało.

Dzień dobry!

Zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!

Mi też została już tylko pościel do wyprania, reszta poprana. Mąż mi pomaga i prasuje ubranka. Pierwsze malusie body jak wyciągnął to mnie pyta "ale jak mam to prasować, jak to takie malusie?" ;)

Mnie od wczoraj boli podbrzusze i to bardzo. Jak do wieczora nie przejdzie to chyba pojadę na IP, bo tak mnie jeszcze nie bolało.
Nie ma na co czekać jeśli boli... Ja w ciąży byłam raz na IP i w sumie mąż mnie do tego namawiał, bo sama bym nie pojechała. Wyszło na to, że dobrze zrobiłam ;) a na IP nikt mnie nie traktował jak panikarę czy wymyślającą coś, tylko elegancko wszystko przebadali :)

Ja dostałam wczoraj skierowanie do urologa... Dzwonię po przychodniach w mieście, żeby się zapisać i dodaję, że lekarz zanotował PILNE... a kobieta mi mówi... 18ty listopad... zatkało mnie normalnie! Stwierdziłam, że to jakaś kpina po prostu, że tyle zabiera nam ZUS, a jak przychodzi co do czego to guzik :p Na szczęście podzwoniłam dalej i na końcówkę czerwca jedna pani mnie wcisnęła ;)

Dzień dobry!

Mi też została już tylko pościel do wyprania, reszta poprana. Mąż mi pomaga i prasuje ubranka. Pierwsze malusie body jak wyciągnął to mnie pyta "ale jak mam to prasować, jak to takie malusie?" ;)

Nie ma na co czekać jeśli boli... Ja w ciąży byłam raz na IP i w sumie mąż mnie do tego namawiał, bo sama bym nie pojechała. Wyszło na to, że dobrze zrobiłam ;) a na IP nikt mnie nie traktował jak panikarę czy wymyślającą coś, tylko elegancko wszystko przebadali :)

Ja dostałam wczoraj skierowanie do urologa... Dzwonię po przychodniach w mieście, żeby się zapisać i dodaję, że lekarz zanotował PILNE... a kobieta mi mówi... 18ty listopad... zatkało mnie normalnie! Stwierdziłam, że to jakaś kpina po prostu, że tyle zabiera nam ZUS, a jak przychodzi co do czego to guzik :p Na szczęście podzwoniłam dalej i na końcówkę czerwca jedna pani mnie wcisnęła ;)
Niestety wiem cos o tym Zusie i sama mam na to nerwy bo wszedzie trzeba jezdzic prywatnie wkoncu po co mi ten zus jak nic sie nie da zalatwic wrrr!!

reklama
Dzień dobry!

Możesz napisać co Ci się dzieje z nerkami? Mi w kwietniu robili usg i mam w jednej piasek a na drugiej torbiele ale zalecenie takie że leczymy po ciąży a jak by coś się teraz działo to do szpitala

Do góry