reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej
Czytam Was codziennie na bieżąco ale jakoś mało mam weny do pisania. Poza tym ostatnio mam jakieś lęki na koniec ciąży, może dlatego że Mały ma pępowinę na szyi, taki straszny niepokój czuję. Jak budzę się rano to tylko czekam aż się poruszy, w dzień jak mniej kopie też się stresuję. Chciałabym już urodzić i mieć go obok. A tu jeszcze 23 dni do CC. Długie 23 dni. Dziś mam wizytę, mam nadzieję, że gin zrobi mi usg to może będę spokojniejsza, bo dwa tyg temu miałam tylko badanie i ktg. Proszę o kciuki!!!!
Udanego dnia życzę Dziewczęta!

reklama
Hej
Czytam Was codziennie na bieżąco ale jakoś mało mam weny do pisania. Poza tym ostatnio mam jakieś lęki na koniec ciąży, może dlatego że Mały ma pępowinę na szyi, taki straszny niepokój czuję. Jak budzę się rano to tylko czekam aż się poruszy, w dzień jak mniej kopie też się stresuję. Chciałabym już urodzić i mieć go obok. A tu jeszcze 23 dni do CC. Długie 23 dni. Dziś mam wizytę, mam nadzieję, że gin zrobi mi usg to może będę spokojniejsza, bo dwa tyg temu miałam tylko badanie i ktg. Proszę o kciuki!!!!
Udanego dnia życzę Dziewczęta!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji118]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry