LuckyJuly2016
Fanka BB :)
Dzudka wszystko zdążycie ogarnac na czas, nie zamartwiaj sie
Ja jeszcze muszę sobie jakiś fotel wkomponować do sypialni zeby wygodnie karmić
Za pakowanie torby moze dzis sie zabiorę, przypomniało mi sie jeszcze ze kubek i sztućce mogą sie przydać
Mam problem z wybraniem ciuszków na wyjście dla młodego i nie wiem który rozmiar [emoji848] Ych!
Nie wiem czy nie zostawię tego wyboru mamie [emoji6]
Agula wierze w Ciebie, poradzisz sobie, powodzenia!
Ja tez dzis jakas słaba! Brzuch mnie pobolewa, ale mały sie sporo rusza wiec nie panikuje
Kurczę z tym fotelikiem z przodu ja będę miała problem bo nie wiem czy da sie tak wyłączyć poduszkę a wygodniej by mi było bo raczej wszędzie będę jeździć sama...
Co do przytulanek to ja nabrałam ostatnio chęci ale jak na złość zazwyczaj pobolewa mnie wcześniej brzuch i jakoś sie boje ryzykować [emoji53]
Bliżej terminu to juz sobie nie odmowie [emoji6]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja jeszcze muszę sobie jakiś fotel wkomponować do sypialni zeby wygodnie karmić
Za pakowanie torby moze dzis sie zabiorę, przypomniało mi sie jeszcze ze kubek i sztućce mogą sie przydać
Mam problem z wybraniem ciuszków na wyjście dla młodego i nie wiem który rozmiar [emoji848] Ych!
Nie wiem czy nie zostawię tego wyboru mamie [emoji6]
Agula wierze w Ciebie, poradzisz sobie, powodzenia!
Ja tez dzis jakas słaba! Brzuch mnie pobolewa, ale mały sie sporo rusza wiec nie panikuje
Kurczę z tym fotelikiem z przodu ja będę miała problem bo nie wiem czy da sie tak wyłączyć poduszkę a wygodniej by mi było bo raczej wszędzie będę jeździć sama...
Co do przytulanek to ja nabrałam ostatnio chęci ale jak na złość zazwyczaj pobolewa mnie wcześniej brzuch i jakoś sie boje ryzykować [emoji53]
Bliżej terminu to juz sobie nie odmowie [emoji6]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app