reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

No to faktycznie lekki zawał. A nie pachniała ciecz? Bo siusie zawsze trochę pachną.

No wlasnie niezbyt.. tym bardziej ze jakies 40min wcześniej bylam na siusiu.. a czlowiek tez zaspany to nie potrafił odroznic..

Hejkaaa!

Padam na cyce.... słabo spałam, same koszmary o śmierci a o 2 w nocy kot stłukł lustro! Huk jak jasna cholerka, nie mogłam zasnąć po tym z godzinę a teraz musiałam wstać, bo facet na balkon przychodzi -miał być jeden dzień a będzie trzy. Świetnie.

Co do golenia to ja też używam veet i wczoraj robiłam. Paznokcie u nas można mieć pomalowane u stóp :D dobre i to.

Nieufna- podoba mi się ten sąsiad :D u mnie same nudy :D
Fazer- gorzej jak zaczną robić to częściej, bo okaże się że ich to kręci jak ktoś nagrywa :D

Hahaha faaaakt o tym nie pomyslalam ze to zboczenie moze pojsc w tym kierunku :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się I ja noc średnia o 6 pobudka bo mojego musiałam do pracy zawieźć bo potrzebne mi auto a moje wzięli tesciow ie wczoraj heh ;)

Fazerkamm no to współczuję przygód ja co rano mam takie schizy ale u mnie to przez antybiotyk w końcu flora się odbudowuje ;)

Nieufna współczuję sąsiada ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
Przyłączam się do tych z ciężką mocą.
Bolał mnie brzuch. Młody chyba bardzo nie lubi jak śpię na prawym boku .
Jutro mam wreszcie wizytę więc się cieszę...
Ale dziś jadę jeszcze do rodzinnego bo zauważyłam że przy porannych wymiarach pojawiła się krew a nawet skrzepy krwi[emoji43]

Ale pogoda cudna
Wczoraj wyjęłam już torbę kupiłam koszulki szlafrok cienki i stanik do karmienia. Zaczynamy pakowanie[emoji4]na lipcowe "wakacje"

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Lizzy ja nie mam pizam/koszul do szpitala... dzis siostra paczke z rzeczami wysyla także w przyszlym tyg powinna dojsc, wtedy się spakuje i bede spokojniejsza ale tak czy siak teraz mi sie smiac chce jak moj maz skoczyl na rowne nogi jak mu powiedziałam ze chyba mi wody odchodza[emoji14]hehe a po chwili mi mowi ze przeciez jak leca wody to caly czas i dużo ich jest[emoji14]

Lizzy ja nie mam pizam/koszul do szpitala... dzis siostra paczke z rzeczami wysyla także w przyszlym tyg powinna dojsc, wtedy się spakuje i bede spokojniejsza ale tak czy siak teraz mi sie smiac chce jak moj maz skoczyl na rowne nogi jak mu powiedziałam ze chyba mi wody odchodza[emoji14]hehe a po chwili mi mowi ze przeciez jak leca wody to caly czas i dużo ich jest[emoji14]

No chyba nie musi byc ich duzo bo jak sie sacza to po malutku...
Ja tez od jakiegoś czasu mam schizy
...
Tym bardziej że przy córce czop odszedł mi w 36 tygodniu i wtedy to już jak na bombie siedziałam...

A dziś zaczynam 34tydzien

...
Tym bardziej że przy córce czop odszedł mi w 36 tygodniu i wtedy to już jak na bombie siedziałam...

A z ciekawości w którym tygodniu urodziłas i jak wyglądał ten czop jak można zapytać ;)

A z ciekawości w którym tygodniu urodziłas i jak wyglądał ten czop jak można zapytać ;)

W 38 tygodniu.
A wygląda jak białko jaka kurzego w takiej dużej ilości...poprostu nie da sie tego z niczym pomylić.
Ale położna mi mówiła że może też być podbarwiony krwią i wychodzić na tzw.kawałki. no u mnie wypadł w całości.
A i mówiła że zazwycZAj przy sikaniu wychodzi więc zauważy się.

...

Ja o tym wiem ale widzisz jak facet ma bledne spostrzeżenia na temat odchodzacych wod (im sie chyba wydaje ze jest jak w tv)
Mi ani czop ani wody nie odeszly z Maksiem to nie wiem jak to jest :) wczoraj zaczelam 34tc :)

Ja o tym wiem ale widzisz jak facet ma bledne spostrzeżenia na temat odchodzacych wod (im sie chyba wydaje ze jest jak w tv)
Mi ani czop ani wody nie odeszly z Maksiem to nie wiem jak to jest :) wczoraj zaczelam 34tc :)

Mnie też wody nie odeszły. Dopiero na porodowce przebili pęcherz plodowy i wody odeszły ...i to był odplyw[emoji12]

reklama
W 38 tygodniu.
A wygląda jak białko jaka kurzego w takiej dużej ilości...poprostu nie da sie tego z niczym pomylić.
Ale położna mi mówiła że może też być podbarwiony krwią i wychodzić na tzw.kawałki. no u mnie wypadł w całości.
A i mówiła że zazwycZAj przy sikaniu wychodzi więc zauważy się.

Dziękuję .Kurde miałaś szczęście ze w całości bo ja ostanio chyba miałam schize albo i nie ale ze w kawałku mi odszedł .A To długo chodziłas bez czopa; ) bo mówią ze to oznaką porodu pierwsza ale ja się średnio znam na tym ;)

Do góry