reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Jejku,jak tak czytam ile dni komu zostało,że już konkretne daty cc zaczynają się pojawiać i że niektóre z nas zraz w 35 tydz wejdą to aż mnie ciarki przechodzą,że to tak niedługo;-)
Pamiętam jak się dowiedziałam,że jestem w ciąży to myślałam ile to czasu będzie trwało,że się w zyciu nie doczekam,a tu już 8 miesiąc,,,niesamowite;-)

karuzeli narazie nie kupuję,może rzeczywiście zostawię gościom jak zapytają;-)

wybierałam się ostatnio na pedicuire,ale potem oprzytomniałam,że mam męża ;.-D zrobiłam mu krótki kurs i nawet całkiem ładnie mi pomalował pazurki;-) bo uwielbiam chodzić w japonkach,ale muszę miec pomalowane paznokcie;-)
zatrudnię go też do golenia ;-)

Jej ale dziś u nas upalnie było....mam nadzieję że nie długo to potrwa chociaż lubię ciepło to dziś spuchły mi palce od rąk:wściekła/y:. Ale cóż taki urok....do rozwiązania mamy coraz bliżej wiec i różne dolegliwości nam się nasilą.

Dziewczyny a propos malowania paznokci to Wam coś wiadomo czy można do porodu mieć czy nie?bo mnie dobiegły słuch że nie,bo lekarz na płytce może ocenić niedotlenienie organizmu czy coś;-)?

Dziewczyny a propos malowania paznokci to Wam coś wiadomo czy można do porodu mieć czy nie?bo mnie dobiegły słuch że nie,bo lekarz na płytce może ocenić niedotlenienie organizmu czy coś;-)?

Ja z tego co wiem to nie mozna miec pomalowanych. 31.5 mam wizyte to się zapytam gina bo goraco sie robi a w japonkach bez pomalowanych paznokci sobie nie wyobrazam wyjść :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam kurde nienormalnych sąsiadów w bloku na przeciwko. Facet chodzi na golasa przy odsłonietych oknach, często uprawiają sex też nie zasłaniają okien, a jeszcze jego pasją jest pozowanie nago przed lustrem tudzież udawanie boksowania w stronę okna.... Chcąc nie chcąc opuszczam zawsze balkon jak on się pojawia, czub.

Ostatnia edycja:
u mnie można, ale przezroczystym najlepiej...
Mam kurde nienormalnych sąsiadów w bloku na przeciwko. Facet chodzi na golasa przy odsłonietych oknach, często uprawiają ex też nie zasłanniają okien, a jeszcze jego pasją jest pozowanie nago przed lustrem tudzież udawanie boksowania w stronę okna.... Chcąc nie chcąc opuszczam zawsze balkon jak on się pojawia, czub.

dobry gość:-D:-D:-D

Lizzy narobilas mi smaka na chlebek [emoji5] chyba jutro upieke!
Co do golenia to ja do dzis robiłam to na czuja i nie wiem jak to sie stało ale sie zacielam [emoji849] trzeba zaprzyjaźnić sie z lusterkiem, M stwierdził ze nie pomoże, moze do porodu go namowie [emoji6]

Needi a można veet'a używać w ciąży? Cos mi sie obiło ze w ciąży nie powinno sie, ale nie jestem pewna

Malowanie paznokci u stop? Dla mnie wyczyn jest je obciąć... [emoji28]

Co do ochraniacza ja mam i raczej będzie założony

Karuzelkę liczę ze moze dostaniemy od jakiejś ciotki albo babci... Do tej pory nikt sie z niczym nie zaoferował, a teściowa "wszystko nowe kupujesz?!" No nie, będę czekać aż ktoś sie zlituje a jak nie to na golasa młodego ze szpitala przywioze(!)

Julka nie tylko ty sie obawiasz depresji po porodzie, tez tak mam... Ale lepiej o tym nie myślec chyba...

Nieufna no to ciekawe sąsiedztwo!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mi właśnie mąż przyniósł z piwnicy dziś moje ukochane japonki, tak wygodne, że całe dnie można w nich chodzić. I tu pojawił się problem paznokci. Mąż zaoferował pomoc, ale też czytałam,.że do porodu nie można... no i nie wiem. O ile nic nie wskazuje na to, że będzie to w najbliższym czasie, o tyle w lipcu też będzie ciepło... nie wiem już sama...

Dziś na szkole rodzenia była babka, która jutro idzie do szpitala, a w środę cc i tak sobie zdałam sprawę, że to już coraz bliżej...

Zrobiliśmy dziś zamówienie apteczne, heh poszło sporo kasy, ale chyba mamy już wszystko :)

Do góry