reklama
Asia28BK
Fanka BB :)
Jejku,jak tak czytam ile dni komu zostało,że już konkretne daty cc zaczynają się pojawiać i że niektóre z nas zraz w 35 tydz wejdą to aż mnie ciarki przechodzą,że to tak niedługo;-)
Pamiętam jak się dowiedziałam,że jestem w ciąży to myślałam ile to czasu będzie trwało,że się w zyciu nie doczekam,a tu już 8 miesiąc,,,niesamowite;-)
karuzeli narazie nie kupuję,może rzeczywiście zostawię gościom jak zapytają;-)
wybierałam się ostatnio na pedicuire,ale potem oprzytomniałam,że mam męża ;.-D zrobiłam mu krótki kurs i nawet całkiem ładnie mi pomalował pazurki;-) bo uwielbiam chodzić w japonkach,ale muszę miec pomalowane paznokcie;-)
zatrudnię go też do golenia ;-)
Pamiętam jak się dowiedziałam,że jestem w ciąży to myślałam ile to czasu będzie trwało,że się w zyciu nie doczekam,a tu już 8 miesiąc,,,niesamowite;-)
karuzeli narazie nie kupuję,może rzeczywiście zostawię gościom jak zapytają;-)
wybierałam się ostatnio na pedicuire,ale potem oprzytomniałam,że mam męża ;.-D zrobiłam mu krótki kurs i nawet całkiem ładnie mi pomalował pazurki;-) bo uwielbiam chodzić w japonkach,ale muszę miec pomalowane paznokcie;-)
zatrudnię go też do golenia ;-)
Jej ale dziś u nas upalnie było....mam nadzieję że nie długo to potrwa chociaż lubię ciepło to dziś spuchły mi palce od rąk. Ale cóż taki urok....do rozwiązania mamy coraz bliżej wiec i różne dolegliwości nam się nasilą.
fazerkamm
Dziewczyny a propos malowania paznokci to Wam coś wiadomo czy można do porodu mieć czy nie?bo mnie dobiegły słuch że nie,bo lekarz na płytce może ocenić niedotlenienie organizmu czy coś;-)?
Ja z tego co wiem to nie mozna miec pomalowanych. 31.5 mam wizyte to się zapytam gina bo goraco sie robi a w japonkach bez pomalowanych paznokci sobie nie wyobrazam wyjść
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie nie można, ochrzaniają za toDziewczyny a propos malowania paznokci to Wam coś wiadomo czy można do porodu mieć czy nie?bo mnie dobiegły słuch że nie,bo lekarz na płytce może ocenić niedotlenienie organizmu czy coś;-)?
nieufna
Mam kurde nienormalnych sąsiadów w bloku na przeciwko. Facet chodzi na golasa przy odsłonietych oknach, często uprawiają sex też nie zasłaniają okien, a jeszcze jego pasją jest pozowanie nago przed lustrem tudzież udawanie boksowania w stronę okna.... Chcąc nie chcąc opuszczam zawsze balkon jak on się pojawia, czub.
Ostatnia edycja:
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
u mnie można, ale przezroczystym najlepiej...Dziewczyny a propos malowania paznokci to Wam coś wiadomo czy można do porodu mieć czy nie?bo mnie dobiegły słuch że nie,bo lekarz na płytce może ocenić niedotlenienie organizmu czy coś;-)?
Mam kurde nienormalnych sąsiadów w bloku na przeciwko. Facet chodzi na golasa przy odsłonietych oknach, często uprawiają ex też nie zasłanniają okien, a jeszcze jego pasją jest pozowanie nago przed lustrem tudzież udawanie boksowania w stronę okna.... Chcąc nie chcąc opuszczam zawsze balkon jak on się pojawia, czub.
dobry gość
LuckyJuly2016
Lizzy narobilas mi smaka na chlebek [emoji5] chyba jutro upieke!
Co do golenia to ja do dzis robiłam to na czuja i nie wiem jak to sie stało ale sie zacielam [emoji849] trzeba zaprzyjaźnić sie z lusterkiem, M stwierdził ze nie pomoże, moze do porodu go namowie [emoji6]
Needi a można veet'a używać w ciąży? Cos mi sie obiło ze w ciąży nie powinno sie, ale nie jestem pewna
Malowanie paznokci u stop? Dla mnie wyczyn jest je obciąć... [emoji28]
Co do ochraniacza ja mam i raczej będzie założony
Karuzelkę liczę ze moze dostaniemy od jakiejś ciotki albo babci... Do tej pory nikt sie z niczym nie zaoferował, a teściowa "wszystko nowe kupujesz?!" No nie, będę czekać aż ktoś sie zlituje a jak nie to na golasa młodego ze szpitala przywioze(!)
Julka nie tylko ty sie obawiasz depresji po porodzie, tez tak mam... Ale lepiej o tym nie myślec chyba...
Nieufna no to ciekawe sąsiedztwo!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Co do golenia to ja do dzis robiłam to na czuja i nie wiem jak to sie stało ale sie zacielam [emoji849] trzeba zaprzyjaźnić sie z lusterkiem, M stwierdził ze nie pomoże, moze do porodu go namowie [emoji6]
Needi a można veet'a używać w ciąży? Cos mi sie obiło ze w ciąży nie powinno sie, ale nie jestem pewna
Malowanie paznokci u stop? Dla mnie wyczyn jest je obciąć... [emoji28]
Co do ochraniacza ja mam i raczej będzie założony
Karuzelkę liczę ze moze dostaniemy od jakiejś ciotki albo babci... Do tej pory nikt sie z niczym nie zaoferował, a teściowa "wszystko nowe kupujesz?!" No nie, będę czekać aż ktoś sie zlituje a jak nie to na golasa młodego ze szpitala przywioze(!)
Julka nie tylko ty sie obawiasz depresji po porodzie, tez tak mam... Ale lepiej o tym nie myślec chyba...
Nieufna no to ciekawe sąsiedztwo!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Lizzy_
Mi właśnie mąż przyniósł z piwnicy dziś moje ukochane japonki, tak wygodne, że całe dnie można w nich chodzić. I tu pojawił się problem paznokci. Mąż zaoferował pomoc, ale też czytałam,.że do porodu nie można... no i nie wiem. O ile nic nie wskazuje na to, że będzie to w najbliższym czasie, o tyle w lipcu też będzie ciepło... nie wiem już sama...
Dziś na szkole rodzenia była babka, która jutro idzie do szpitala, a w środę cc i tak sobie zdałam sprawę, że to już coraz bliżej...
Zrobiliśmy dziś zamówienie apteczne, heh poszło sporo kasy, ale chyba mamy już wszystko
Dziś na szkole rodzenia była babka, która jutro idzie do szpitala, a w środę cc i tak sobie zdałam sprawę, że to już coraz bliżej...
Zrobiliśmy dziś zamówienie apteczne, heh poszło sporo kasy, ale chyba mamy już wszystko