reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja o tym wiem ale widzisz jak facet ma bledne spostrzeżenia na temat odchodzacych wod (im sie chyba wydaje ze jest jak w tv)
Mi ani czop ani wody nie odeszly z Maksiem to nie wiem jak to jest :) wczoraj zaczelam 34tc :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Ty żeby tylko to nie były wody ;) bo Ty masz mi wcześniej nie rodzic nie próbuj nogi zaciskaj; ) Ja jeszcze nie gotowa jestem ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję .Kurde miałaś szczęście ze w całości bo ja ostanio chyba miałam schize albo i nie ale ze w kawałku mi odszedł .A To długo chodziłas bez czopa; ) bo mówią ze to oznaką porodu pierwsza ale ja się średnio znam na tym ;)

No właśnie nie jest to typowy oznak porodu...
Ale u mnie się sprawdziło że dwa dni przed miałam biegunkę gdzie nic podejrzanego nie zjadłam a cała ciaza miałam zaparcia

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie nie jest to typowy oznak porodu...
Ale u mnie się sprawdziło że dwa dni przed miałam biegunkę gdzie nic podejrzanego nie zjadłam a cała ciaza miałam zaparcia

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty mnie nie strasz bo jak miałam zaparcia to teraz lata przynajmniej 5 razy do toalety haha ;) Ja jeszcze nie chce rodzic ;)

Fazerka, próbuję sobie wyobrazić mojego męża, gdzie budzę go w nocy "Kochanie wody mi odeszły"... haha... on ma takie problemy ze wstawaniem, a tu widzę go na równych nogach w 2 sekundy :p

U mnie w brzuszku pośniadaniowa gimnastyka. Niewiarygodne ile takie 1,5kg dziecko ma siły :p A gdzie tam do końca...

Agula napisalam priv.

Ktoras jak zobaczy jakis niepokojacy wpis lub dostanie dziwna wiadomosc na priv proszę do mnie pisac i najlepiej zrobic screena takowej wiadomosci.
Z gory dziękuję dziewuszki.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Fazer- nie mogę screena zrobić :/ tu dołączę zdjęcia. Weź sobie najwyżej za chwilę usunę. Nasza znajomość była krótka, ale intensywna :D

reklama
Witam.i ja

U mnie też ciężka noc za ciepło było

Fazer to miałaś akcję
Mi wody odeszły i tak właśnie dużo tego było ale mojej siostrze się saczyly

Do góry