nieufna
Fanka BB :)
No własnie rano oglądałam, ale powiem Ci, że się nie stresuję. Po pierwsze ile tej witaminy A musiałoby być, żeby zaszkodziła a poza tym przez twarz nie dostaje się do krwi. Nie dajmy się zwariować. TRochę mnie nawet pod tym względem sroka o zaskoczyła, bo zakazuje tej substancji, ale poszperałam i zapytałam profesora biochemika, potwierdził, że nie przechodzi do krwi. Co innego oczywiście leki. I jak napisała Venicee, leki apteczne na trądzik mogą być silne, ale te drogeryjne przeciwzmarszczkowe maja mało witaminy A.Moja mama przyjechała i właśnie mi mówi, że jakiś tam kremów nie wolno, coś się naoglądała, a ja do twarzy używam cały czas i nawet nie pomyślałam, że nie wolno może akurat tego, nawet nie pamiętam jaki skład, ugh :/ Nieufna, Ty też to oglądałaś?
Iwona, ja już 2 cc miałam to i trzecią mam mieć. Dzięki, zawsze to mi lepiej, że nie tylko moje Dziecię zmieniło sposób aktywności Rzeczywiście, po naturalnym to dopiero pewnie wyłażą :/
A może moja też mi na jedną stronę poszła i dlatego krzywa jestem, może to nie plecy? Julka współczuję!
Idę układać w szafie, przenosić bieliznę.
A jakiego Ty kremu używasz?