reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

sylwia - no co za chamstwo!!! Powiem szczerze, że w tej ciąży to prostu nie chodzę do kościoła, bo nasz jest maleńki, duszny i zawsze przepełniony.....

Drugi poród zdecydowanie mocniej boli, to znaczy boli obkurczanie się macicy. I dłużej się to czuje, np. przy karmieniu. Po trzecim pewnie będę się krzywić non stop........

Choć ciężko mi już ze wszystkim, to na szczęście śpię w nocy. Zasypiam ok 22-23 i śpię do oporu. Nawet jeśli przebudzę się o 6, to idę siku, a potem śpię dalej. Ale tempo mam żółwie.... I sapię jak parowóz....

A tu jeszcze 2 miesiące...........
U mnie tez po drugim porodzie mialam obkurczanie sie macicy bolesne ze hej ;/ Ja dzis prawie nie spalam przez zgage poprostu myslam ze umre ;/

reklama
sylwia - no co za chamstwo!!! Powiem szczerze, że w tej ciąży to prostu nie chodzę do kościoła, bo nasz jest maleńki, duszny i zawsze przepełniony.....

Drugi poród zdecydowanie mocniej boli, to znaczy boli obkurczanie się macicy. I dłużej się to czuje, np. przy karmieniu. Po trzecim pewnie będę się krzywić non stop........

Choć ciężko mi już ze wszystkim, to na szczęście śpię w nocy. Zasypiam ok 22-23 i śpię do oporu. Nawet jeśli przebudzę się o 6, to idę siku, a potem śpię dalej. Ale tempo mam żółwie.... I sapię jak parowóz....

U mnie tez po drugim porodzie mialam obkurczanie sie macicy bolesne ze hej ;/ Ja dzis prawie nie spalam przez zgage poprostu myslam ze umre ;/

Dziekuje dziewczynki za pocieszenie[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczynki za pocieszenie[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Kazda kobieta znosi to innaczej tym bardziej tez zalezy od samego porodu ja mialam krwotok i pozno macica zaczela sie obkurczac a tazke bardzo mialam opuchniete wargi wiec lod miedzy nogami mialam dlugawo a przez krwotok bylam bardzo slaba i wstalam dopiero na drugi dzien bo mdlalam przy wc ;/ ale kazdy znosi innaczej ze mna lezala dziewczyna co smigala ze hej ja dopiero po 2 dniach a jak wyszlam do domu to pierwsze co to na zakupy ;p

Zamiast coraz lepiej to ma być coraz gorzej? Super.

Sylwia trzeba było walnąć dupsko i niech Cię wyniesie. Chamstwo.

Needi, no właśnie nie wiem czy można :/ Poszperam i poczytam, dzięki!
Gwiazda, a już widzę. Hmmm :/ Dzięki!

A propo zgagi to mi w bellybestfriend pisze ta o:

"W dalszym ciągu możesz cierpieć z powodu zgagi i niestrawności. Spróbuj pomóc sobie układając wysoko poduszkę, tak aby głowa znajdowała się powyżej reszty ciała oraz staraj się jeść małe posiłki a częściej. "

reklama
Do góry