reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

sylwia - no co za chamstwo!!! Powiem szczerze, że w tej ciąży to prostu nie chodzę do kościoła, bo nasz jest maleńki, duszny i zawsze przepełniony.....

Drugi poród zdecydowanie mocniej boli, to znaczy boli obkurczanie się macicy. I dłużej się to czuje, np. przy karmieniu. Po trzecim pewnie będę się krzywić non stop........

Choć ciężko mi już ze wszystkim, to na szczęście śpię w nocy. Zasypiam ok 22-23 i śpię do oporu. Nawet jeśli przebudzę się o 6, to idę siku, a potem śpię dalej. Ale tempo mam żółwie.... I sapię jak parowóz....

A tu jeszcze 2 miesiące...........
U mnie tez po drugim porodzie mialam obkurczanie sie macicy bolesne ze hej ;/ Ja dzis prawie nie spalam przez zgage poprostu myslam ze umre ;/

reklama
sylwia - no co za chamstwo!!! Powiem szczerze, że w tej ciąży to prostu nie chodzę do kościoła, bo nasz jest maleńki, duszny i zawsze przepełniony.....

Drugi poród zdecydowanie mocniej boli, to znaczy boli obkurczanie się macicy. I dłużej się to czuje, np. przy karmieniu. Po trzecim pewnie będę się krzywić non stop........

Choć ciężko mi już ze wszystkim, to na szczęście śpię w nocy. Zasypiam ok 22-23 i śpię do oporu. Nawet jeśli przebudzę się o 6, to idę siku, a potem śpię dalej. Ale tempo mam żółwie.... I sapię jak parowóz....

U mnie tez po drugim porodzie mialam obkurczanie sie macicy bolesne ze hej ;/ Ja dzis prawie nie spalam przez zgage poprostu myslam ze umre ;/

Dziekuje dziewczynki za pocieszenie[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczynki za pocieszenie[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Kazda kobieta znosi to innaczej tym bardziej tez zalezy od samego porodu ja mialam krwotok i pozno macica zaczela sie obkurczac a tazke bardzo mialam opuchniete wargi wiec lod miedzy nogami mialam dlugawo a przez krwotok bylam bardzo slaba i wstalam dopiero na drugi dzien bo mdlalam przy wc ;/ ale kazdy znosi innaczej ze mna lezala dziewczyna co smigala ze hej ja dopiero po 2 dniach a jak wyszlam do domu to pierwsze co to na zakupy ;p

Zamiast coraz lepiej to ma być coraz gorzej? Super.

Sylwia trzeba było walnąć dupsko i niech Cię wyniesie. Chamstwo.

Needi, no właśnie nie wiem czy można :/ Poszperam i poczytam, dzięki!
Gwiazda, a już widzę. Hmmm :/ Dzięki!

A propo zgagi to mi w bellybestfriend pisze ta o:

"W dalszym ciągu możesz cierpieć z powodu zgagi i niestrawności. Spróbuj pomóc sobie układając wysoko poduszkę, tak aby głowa znajdowała się powyżej reszty ciała oraz staraj się jeść małe posiłki a częściej. "

reklama
Do góry