U mnie tez po drugim porodzie mialam obkurczanie sie macicy bolesne ze hej ;/ Ja dzis prawie nie spalam przez zgage poprostu myslam ze umre ;/sylwia - no co za chamstwo!!! Powiem szczerze, że w tej ciąży to prostu nie chodzę do kościoła, bo nasz jest maleńki, duszny i zawsze przepełniony.....
Drugi poród zdecydowanie mocniej boli, to znaczy boli obkurczanie się macicy. I dłużej się to czuje, np. przy karmieniu. Po trzecim pewnie będę się krzywić non stop........
Choć ciężko mi już ze wszystkim, to na szczęście śpię w nocy. Zasypiam ok 22-23 i śpię do oporu. Nawet jeśli przebudzę się o 6, to idę siku, a potem śpię dalej. Ale tempo mam żółwie.... I sapię jak parowóz....
A tu jeszcze 2 miesiące...........
reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
sylwia - no co za chamstwo!!! Powiem szczerze, że w tej ciąży to prostu nie chodzę do kościoła, bo nasz jest maleńki, duszny i zawsze przepełniony.....
Drugi poród zdecydowanie mocniej boli, to znaczy boli obkurczanie się macicy. I dłużej się to czuje, np. przy karmieniu. Po trzecim pewnie będę się krzywić non stop........
Choć ciężko mi już ze wszystkim, to na szczęście śpię w nocy. Zasypiam ok 22-23 i śpię do oporu. Nawet jeśli przebudzę się o 6, to idę siku, a potem śpię dalej. Ale tempo mam żółwie.... I sapię jak parowóz....
U mnie tez po drugim porodzie mialam obkurczanie sie macicy bolesne ze hej ;/ Ja dzis prawie nie spalam przez zgage poprostu myslam ze umre ;/
Dziekuje dziewczynki za pocieszenie[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Kazda kobieta znosi to innaczej tym bardziej tez zalezy od samego porodu ja mialam krwotok i pozno macica zaczela sie obkurczac a tazke bardzo mialam opuchniete wargi wiec lod miedzy nogami mialam dlugawo a przez krwotok bylam bardzo slaba i wstalam dopiero na drugi dzien bo mdlalam przy wc ;/ ale kazdy znosi innaczej ze mna lezala dziewczyna co smigala ze hej ja dopiero po 2 dniach a jak wyszlam do domu to pierwsze co to na zakupy ;p
Needi
Zamiast coraz lepiej to ma być coraz gorzej? Super.sylwia - no co za chamstwo!!! Powiem szczerze, że w tej ciąży to prostu nie chodzę do kościoła, bo nasz jest maleńki, duszny i zawsze przepełniony.....
Sylwia trzeba było walnąć dupsko i niech Cię wyniesie. Chamstwo.
Gwiazda_237
NIE WOLNO NIC ROZGRZEWAJACEGO jedynie są podobno plastry bez sterydów takie rozgrzewające na kręgosłup to można bo pytałam się lekarza przy moich bólachLila a można w ciąży tą poduszkę rozgrzewającą albo koc? Jak nie to chociaż termofor
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gwiazda_237
Przynajmniej Mi tak lekarz powiedział a masz wannę w domu ?Needi, no właśnie nie wiem czy można :/ Poszperam i poczytam, dzięki!
Gwiazda, a już widzę. Hmmm :/ Dzięki!
Needi
A propo zgagi to mi w bellybestfriend pisze ta o:
"W dalszym ciągu możesz cierpieć z powodu zgagi i niestrawności. Spróbuj pomóc sobie układając wysoko poduszkę, tak aby głowa znajdowała się powyżej reszty ciała oraz staraj się jeść małe posiłki a częściej. "
"W dalszym ciągu możesz cierpieć z powodu zgagi i niestrawności. Spróbuj pomóc sobie układając wysoko poduszkę, tak aby głowa znajdowała się powyżej reszty ciała oraz staraj się jeść małe posiłki a częściej. "
reklama
Gwiazda_237
Dziewczyny czy któraś ma jakiś patent na mdlosci ale takie co już wymioty mi podchodzą ; ( ?