reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja bylam wczoraj w kosciele na bierzmowaniu brata i wiecie co masakra chcialam sobie na chwile usiasc bo mi sie zrobilo slabo i nie dobrze bo masz trwala mponad 2 h a pewna Pani do mnie nie moze Pani usiac bo to miejsce jest zajete !!! masakra musialam wyjsc na dwor jak padalo ;/

NOP to nieporządane odczyny poszepienne, coś czego w PL lekarz Ci w kartę nie wpisze chocby np węzeł chłonny po szcepieniu miał wielkośc piłki do pingponga a jak juz dziecko dostanie goraczki po szcepince czy biegunki to nawet nie powiedzą że to nop "normalna reakcja organizmu" to usłyszysz
Niestety to sie uslyszy moj maly mial 41 stopni goraczki i nozki mu sie robily fioletowe na szzcescie trafilam na dobra lekarke i kazala mi jechac z nim do lodzi bo wg niej mial wstrzas przez szczepionke i byl szczepiony calkiem innaczej nowymi szczepionkami przez co nie bedzie mial szczepienia w wieku 5 lat tylko w wieku 6 lat.

sylwia - no co za chamstwo!!! Powiem szczerze, że w tej ciąży to prostu nie chodzę do kościoła, bo nasz jest maleńki, duszny i zawsze przepełniony.....

Drugi poród zdecydowanie mocniej boli, to znaczy boli obkurczanie się macicy. I dłużej się to czuje, np. przy karmieniu. Po trzecim pewnie będę się krzywić non stop........

Choć ciężko mi już ze wszystkim, to na szczęście śpię w nocy. Zasypiam ok 22-23 i śpię do oporu. Nawet jeśli przebudzę się o 6, to idę siku, a potem śpię dalej. Ale tempo mam żółwie.... I sapię jak parowóz....

A tu jeszcze 2 miesiące...........

Ja bylam wczoraj w kosciele na bierzmowaniu brata i wiecie co masakra chcialam sobie na chwile usiasc bo mi sie zrobilo slabo i nie dobrze bo masz trwala mponad 2 h a pewna Pani do mnie nie moze Pani usiac bo to miejsce jest zajete !!! masakra musialam wyjsc na dwor jak padalo ;/
Ja bym jej sie kazała w glowe popukac!!

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Iwona, dzięki! Hmm, no, a jak ma się cc to jak nie pamiętasz przed to po już jest po wszystkim, bo dziecko zaszczepione. Muszę poczytać o tym. I tak się słyszy, to prawda - normalne, tak może być...
Sylwia, to jakaś porażka!!!!!!! Ludzie, a szczególnie te babki w kościele co niektóre, to straszne są!!!!!!!!!!

Umrę z tymi plecami, nawet nie mogę nic przeciwbólowego, mogło mnie złapać przedwczoraj to wczoraj na wizycie zapytałabym co na to można wziąć, a tak?! Do 30 będę czekać to mi już może ( mam nadzieję!!!) przejdzie! Normalnie krzywa jestem, jeszcze z brzuchem :/

Ale franca. Zdenerwowałabym się strasznie gdybym coś takiego usłyszała. Straszna znieczulica.

reklama
Do góry