reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Kamejka ja też czuje czkawkę raczej bliżej dołu niż góry a siedzi głową do góry, no dokładnie mój tak samo sobie siedzi.
Ja idę w środę do szpitala też znów będe musiała się wyleczyć z intymności.

Lizzy, Kkasiulka ja naprawde staram się nie denerwować ale to silniejsze odemnie, bo poprzednim porodzie chodziłąm nawet na terapie i psycholog też niemógł do mnie trafić więc myśle że moja głupota jest nieuleczalna.

Iwona 35 ten mój lekarz to nie taki ciężki przypadek, ciśnienie mierzył mi przed usg więc zanim zdążyłam się solidnie wkurzyć, a co do pozycji małego to myśle że chodziło mu o to że poprzednia ciąża też była miednicowa a wtedy jest większe ryzyko że kolejna też taka będzie, druga sprawa że z każdym dniem szanse maleją bo on jest coraz większy a ja jestem niska więc on już się głową opiera o żebra a co dalej,
Jeszcze stwierdził że ma pępowinę na ramieniu, ale nie widział dokładnie czy jest oplątana czy przerzucona.

Córka próbowała się obrócić w 41 tc i niestety udało się jej się połowicznie bo utknęła jakoś po skosie i dalej niemogła więc to może nie być takie proste.
Alinka ja wierzę, że się boisz bo masz już podobne doświadczenia i mnie to nie dziwi. Dziwi mnie lekarz który straszy pacjentkę jak nie ma 100% potwierdzenia na swoje słowa. Prawdziwy lekarz mówi, że może być cięzko ale wie, że w medycynie nie ma rzeczy niemożliwych a obrócenie się dziecka, nawet dużego to nawet nie zbliża się do niemozliwości. Serwuje pacjentce niepotrzebny stres. Twoje nerwy to nerwy małego i przyspieszenia jego tętna z tego powodu może być dopiero groźne.. Pamiętam jak już mówiłas o nerwach związanych z pośladkowym położeniem po poprzedniej wizycie, więc nie wierzę, że teraz czekając na nią nie denerwowałas sie, stąd ciśnienie. Twój lekarz to gdybacz pesymista. Każdy inny jak widzi problem z ciśnieniem pacjentki to wysyła ja na IP by to skonstrolowali w trybie pilnym i ją uspokoili zostawiając na pare dni. Twój Cię straszy i nic nie robi poza tym. Jak to takie straszne, że "pewnie zostanie pani z tego powodu już do końca" to dlaczego jeszcze Cie nie skierował? Dzieciolka nie widzi by się juz obrócil, z ciśnieniem jak Cie wyśle to już widzi że zostaniesz do końca.. MNie taki lekarz by wykończył psychicznie a pewnie zmieniłabym bo z fusów to wrózy wróżka

reklama
Wymiotuje prawie cała ciaze i lekarz stwierdził,se to normalne ze moze to refluks a z dzidzia wszystko dobrze bo miałam robione badania wiec wymiotami nawet sie nie przejmuje bardziej chodzi mi o rozwolnienie dziś miałam 3razy i nie wiem czy to objaw oczyszczania organizmu czy przez to ,ze wczoraj zjadłam indyjska kuchnie bo mieliśmy rocznicowa kolacje i moze to jedzenie z restauracji tak zadzialalo[emoji853]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
3 razy to jeszcze nie rozwolnienie:) sr.. po czymś co orgnizmowi się nie nie spodobało :) Brzuch nam może twradnieć teraz ale jakbyś poczuła skurcze czy ból pleców nagły to IP i juz, bo jak to mój gin. mówi" może nie być nic a może być wszystko a bez badania to sobie możemy gdybać"

Macie już poprane ubranka? U nas cc w pierwszym tyg lipca a ja poprałam tylko bambusy, koce i pieluchy muślinowe :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Piczkowa ja nie mam w ogóle nic poprane także spokojnie☺ale może w tym tygodniu się za to zabiorę hmmm..kupilam proszek Lovela a płynu do płukania jeszcze i zastanawiam się.

Ja dziś znowu chodziłam za ubraniem na niedzielna komunię i niby wybralam sukienkę ale jeszcze się zastanawiam ehh jaki mam problem to szok! Teraz butów nie mam i tak w kółko coś nie tak... Że też akurat musiała mi się trafić ta komunia jeszcze przed porodem hihihi

Ja dziś też kiepsko spalam i cały dzień śpiąca chodziłam. więc zaraz się klade i oby już się spało dzisiaj lepiej☺
Miłej nocy dla wszystkich :laugh2:

Witam dziewczyny.
Ja od wczoraj jestem w szpitalu. Pojechałam bo złapałam grypę zoladkowa. Na miejscu okazało się ze mam regularne mocne skurcze a Maluch bardzo wysokie tetno do 210! Niestety doparl glowka do szwu. W nocy okropnie goraczkowalam i tylko na kroplowkach jadę. Zobaczymy co będzie dziś.

Nafoczks bardzo mi przykro. Biedulka, a dzidziuś jakie tętno. Jak tylko bedziesz mogła to pisz co i jak. Ściskam was mocno.

Cześć dziewczyny

reklama
Witam dziewczyny.
Ja od wczoraj jestem w szpitalu. Pojechałam bo złapałam grypę zoladkowa. Na miejscu okazało się ze mam regularne mocne skurcze a Maluch bardzo wysokie tetno do 210! Niestety doparl glowka do szwu. W nocy okropnie goraczkowalam i tylko na kroplowkach jadę. Zobaczymy co będzie dziś.

Trzymaj się tam i oby się wszystko unormowało.

alinka, rozumiem przez co przechodzisz, bo ja to samo miałam po porodzie naturalnym, z tymże nie miałam syndromu odrzucenia dziecka, ale były inne problemy. Oszczędzę szczegółów, bo nie chcę nikogo straszyć. Natomiast teraz staram się o tym po prostu nie myśleć, bo nie mam na to wpływu, tzn mogłabym zapłacić za cc, ale też nie mam gwarancji, że po będzie idealnie i że np nie będzie gorzej. Musimy to przeżyć, najgorsze co teraz możesz to się stresować i myśleć, że znowu będzie jak wtedy .... a może nie będzie.... poza tym dziecię może się jeszcze obrócić, spróbuj trik z gorczycą;) i nie zadręczaj się.

Ja dziś miałam spoko noc, raz na siusiu i tak to spałam świetnie:)

Do góry