reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Aga współczuje przeżyć

ja z pytankiem robiła któraś badania Transaminaza GPT / ALT, GOT/AST bo ja miałam robione ale nie wiem na co to jest ;)

reklama
Nafoczka dużo zdrówka!

Kkasiulka ja ostatnio bardzo szybko opadam z sił i dlatego cieszę sie ze juz chyba prawie wszystko mam kupione i tylko jeszcze pare rzeczy dokopie przez internet, bo cieżko bym teraz ogarniała wszystkie zakupy [emoji57]
Agula to miałaś nieciekawy poranek, a z tymi sutkami to prawda ze jak je popierasz to wytwarza sie oxy.
Iwonaimaja niestety nie wiem na co takie badania.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lucky- tak, tak wiem, że się wytwarza, ale czy aż tyle żeby wywołać poród? Trochę z humorem do tego podchodzę, bo mnie tak bolą sutki a gdzie tu pocierać, żeby tyle wytworzyć :D

Po nieprzespanej nocy trochę już lepiej. Nadal mam nic nie jeść , tylko kroplowki, żeby wyciszyć brzuch. Póki co biegunki juz nie mam. Coś mi w badaniach wyszlo bo nad antybiotykiem się zastanawiali. Posiew mam zrobiony i ten GBS czy jakoś tak też. Jeszcze nie pora na nas :) choć pewnie niejedna wyprzedzić, oby tylko przy mecie :)

dzień dobry dziewczyny. ja dziś kiepsko spalam. pachwiny mnie bolaly, pozatym stresowalam siw tym badaniem moczu dziś. wyniki mam o 14 i mam nadzieje ze białka nie będzie bo jeżeli tak to nie wiem co lekarz zadecyduje :(

nafoczka - powodzenia i zdrowka :)
Agula - nie zazdroszcze ci poranka. Jak wspomne swoje wizyty w przychodniach, walki o mniejsce w kolejce, wielogodzinne czekanie, chamstwo to az mam ciarki na plecach... to bylo calkiem sporo lat temu i dziw bierze, ze nic sie nie zmienilo!! :(
Julka - powodzenia!! :)

Ja znow nie spalam dzis - jakies rewelacje zoladkowe mnie dopadly. Chyba za pozno kolacje zjadlam.
Dzis mamy swieto narodowe w Norwegii i mam sie wybrac na parade w centrum a potem na obiad do tesciow.. a ja nie dosc, ze wykonczona to jeszcze nie mam nic odswietnego do ubrania... zeby chociaz sie pogoda nie popsula..

Milego dnia!!

Hej
Ja mam dziś jakiś kiepski dzień, pogoda okropna jest ciemno i zimno. Do tego jest mi już tak ciężko, brzuszek rośnie w szybkim tempie, mam problem z odwróceniem się z boku na bok, wstaniem, ubraniem skarpetek. Odliczam dni do 30 czerwca.
No to pomarudziłam Wam.....
Buziaki, a ja uciekam w krzaki.

Dziś spojrzałam na ustalone wizyty jakie mam :D masakra...wychodzi na to, ze ostatnią będę miała 22.06, bo później lekarka ma urlop a ta 11.07 nie wiem po co jak mam termin na 8.07 :D zostaje samotna w 38 tygodniu.

Załączniki

• 13236176_1014773478592170_296925287_n.jpg
    13236176_1014773478592170_296925287_n.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Witajcie dziewuszki.
Nie odzywalam się bo roboty od groma a energia na poziomie minusowym, synek ma jelitowke takze od wczoraj na okraglo piore i wieszam pranie. Wczoraj wieczorem juz myslalam ze będzie lepiej bo pil elektrolity 200ml i nie zwymiotowal a dzis znow po lyzeczce plynu wymiotuje :/ ehhh bidek padnięty, tylko prosi by Go smyrac (glaskac) po pleckach.

Do porodu zostalo mi 54dni do donoszonej (38tc) 40dni :)

Trzymajcie się wszystkie cieplutko w dwupakach! Oby do czerwca wutrzymac!
Miłego dnia.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry