margerrita
Fanka BB :)
trzeba sie cieszysz z tego co mamy. moja mama urodzila mnie jak mialam 39 lat i na tamte czasy to juz byla stara matka, a teraz sie czasy zmieniaja i takie wiek nikogo nie dziwi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iwona trzymam kciuki bedzie dobrze &&&&
ja z usg mam termin na czerwca 7
Myślę, że te koleżanki co wrzucają zdjęcia ze zwiedzanych miejsc zazdroszczą jak patrzą na Twoje zdjęcia smoczków to tak już jest, nie można mieć wszystkiego, życie to sztuka wyboru
Mnie też brak wyjazdu wakacyjnego nie rusza. Tego lata czeka mnie o wiele wspanialsza przygoda
nieufna hmm w sensie że to jakiś zabobon czy serio?
Taka jak karcher. Może widziałaś reklamy. 15 min i u mnie umyte.Ja bym chyba wzięła ten używany skoro fajniejszy. A ten co kupiłaś możesz sprzedać, jest nowy wiec powinno być łatwiej
Wg mnie obecność męża chociaż przed partymi to duże wsparcie. Świadczy o chęci pomocy. Wtedy nie dzieje sie nic obrzydliwego co mogłoby ruszyć tych co wrażliwszych. Jesteśmy razem na dobre i na zle i właśnie w takim cierpieniu będzie mi potrzebny jak nigdy. Poza tym niech widzi jak to sie trzeba namęczyć, bardziej doceni potem
Ja czasem mam na cos zachciankę ale to głównie przez Was któraś napisze ze zjadłaby arbuza to ja zaraz po niego do sklepu
Ja czuje właśnie słabiej, bardziej przesuwanie się niż kopniaczki.
A co to ta myjka elektryczna?
Mi spuchły palce u rąk. Muszę jakoś zdjąć obrączkę i czuję że będzie ciężko a tu mi położna powiedziała ze nie można mieć obrączki podczas porodu i nawet zdarzyło im się już przecinać. Więc dziewczyny pozdejmujcie obrączki póki możecie...
O kurczę, nie wiedziałam że silne ruchy też mogą oznaczać coś złego. Trzymaj się dzielnie i daj znać kochana.