reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
1462989809-1d1mld.jpeg
1462989818-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mam newsa dla tych co dzieciaczki nie są główka w dół;)
Dziś pani na szkole rodzenia powiedziała, że jest taka metoda, która sprawdza się dla 40% takich dzieci, że trzeba ziarnkiem gorczycy ucisnąć przy małym palcu prawej nogi w najbardziej wystającym miejscu hmmm.... może spróbujcie :)
A, i, że podczas pełni rodzi się najwięcej dzieci :)
Fajnie dziś było, poćwiczylismy sobie, więc nabrałam werwy, muszę codziennie tak ćwiczyć. No i oddechy :D

Iwona trzymam kciuki bedzie dobrze &&&&
ja z usg mam termin na czerwca 7 :szok::szok::szok:

WOW to już nawet nie miesiąc;-D

Myślę, że te koleżanki co wrzucają zdjęcia ze zwiedzanych miejsc zazdroszczą jak patrzą na Twoje zdjęcia smoczków ;) to tak już jest, nie można mieć wszystkiego, życie to sztuka wyboru :)

to prawda,pozatym jak się żyje w ciągłym biegu to nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko,bo tu studia,tu praca i zdobywanie pozycji,tu kuszą wakacje,takie a takie luxusy,a potem jak już wszystko mamy to jest tak wygodnie,a jak już się wygoda znudzi to bywa zapóźno...
cieszę się że podjęliśmy decyzję o dziecku,wsumie 3 lata po ślubie dopiero,ale to właśnie chyba instynkt się obudził i trzeba było do tej decyzji dojrzeć,najpierw kot,teraz dziecko;-)i nie będzie w tym roku wakacji,nie będzie nowego auta ale jakoś mnie to nie rusza;-)

Mnie też brak wyjazdu wakacyjnego nie rusza. Tego lata czeka mnie o wiele wspanialsza przygoda ;)

nieufna hmm w sensie że to jakiś zabobon czy serio? :p

Nieufna - dobre dobre [emoji6]

Ani mnie brak wakacji nie rusza, ani nic - jest mi dobrze tak jak jest.

Oprócz tego że ooookropnie jest mi niedobrze [emoji54][emoji54][emoji54] Boli mnie żołądek, mdli mnie. Na pewno za dużo zjadłam, ale to było o 18! [emoji26] Jak leżę to jest lepiej.... zadzwoniłam po moja mame, robi dzieciom kolacje a ja zdycham....

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja bym chyba wzięła ten używany skoro fajniejszy. A ten co kupiłaś możesz sprzedać, jest nowy wiec powinno być łatwiej :)

Wg mnie obecność męża chociaż przed partymi to duże wsparcie. Świadczy o chęci pomocy. Wtedy nie dzieje sie nic obrzydliwego co mogłoby ruszyć tych co wrażliwszych. Jesteśmy razem na dobre i na zle i właśnie w takim cierpieniu będzie mi potrzebny jak nigdy. Poza tym niech widzi jak to sie trzeba namęczyć, bardziej doceni potem :p

Ja czasem mam na cos zachciankę ale to głównie przez Was :D któraś napisze ze zjadłaby arbuza to ja zaraz po niego do sklepu :p

Ja czuje właśnie słabiej, bardziej przesuwanie się niż kopniaczki.

A co to ta myjka elektryczna? ;)

Mi spuchły palce u rąk. Muszę jakoś zdjąć obrączkę i czuję że będzie ciężko :( a tu mi położna powiedziała ze nie można mieć obrączki podczas porodu i nawet zdarzyło im się już przecinać. Więc dziewczyny pozdejmujcie obrączki póki możecie...

O kurczę, nie wiedziałam że silne ruchy też mogą oznaczać coś złego. Trzymaj się dzielnie i daj znać kochana.
Taka jak karcher. Może widziałaś reklamy. 15 min i u mnie umyte.

Do góry