@LuckyJuly2016 - może ma zły dzień...? Facet to tylko facet...oni nie przeżywają ciąży tak jak my..... choć z tego co widzę zdarząją się różne friki ;-) To Wasze pierwsze dziecko? Nie pozwól, aby zdominowało Wasze małżeństwo i nie oczekuj, że będziecie rozmawiać tylko o tym......Ważni jesteście Wy, jako para
@Iwona35 - taaak....? Już? O ile wcześniej rodziłaś dziewczynki?? Nie mam zachcianek....wprost przeciwnie - mój żołądek zachowuje się tak jak na początku ciąży....
@nieufna - znam to okropne uczucie, gdy auto z tyłu uderza w moje...... Mam nadzieję, że lepiej się czujesz.... W poprzedniej ciąży miałam wypadek samochodowy i wiem jak się czułaś....
Autem jeżdże i będę jeździć, bo dom i dziewczynki na mojej głowie, do sklepu na nogach to z 20-25min z jedną stronę. A przecież nie będę tego nosić....
Przytyłam 10kg. Nie planowałam tyle....
za dużo i jest mi już ciężko....bolą mnie nogi. Nie mogę przekroczyć 14-15kg. To i tak dużo.....
No i mam ooooookropną zgagę - cały czas. Przed posiłkiem, podczas i po. Jem migdały, piję mleko, jem małe porcje..... załamka
Bardzo mam uciśnięty żołądek i mam już dwa powody żeby się nie schylać.....