reklama
Needi
Fanka BB :)
ja od dawna mówię że muszę melasę dożylnie przyjmowaćNeedi a co ja mam powiedzieć jak mój 8 latek tak potrafi zrobić. Czasami ryczy tak długo aż nie zaśnie a do tego krzyczy jak to nas nie lubi. Serce boli ale nie mogę reagować
Iwona77W
Paula trzymam kciuki. Nie denerwuj się tak.
Nieufna mówią że drugie dziecko zupełnie inne
Iwona77 a czytałaś gdzieś że mogą się zdarzyć takie uplawy? Możesz zadzwonić do swojego lekarza?
Czytam, szukam i są różne opinie, upławy mogą być duże tylko poza tymi "normalnymi" ja mam schize że moje są za bardzo wodniste i obfite
fazerkamm
ja się zalamalam jak to zobaczyłam od maleńkiego mamy z mezem swira na punkcie Maksiowych zebow, dbamy o nie baaardzo, co tydzień/dwa w paszcze mu zagldamy, szorujemy minimum dwa razy dziennie, a tu takie cos na kontroli w zeszłym roku otworzył bez problemu buzke i nawet się cieszyl ze Pani mu cos tam robi (umyla mu zęby, żeby się przyzwyczail ze cos tam trzeba robic w tej buzi)... zobaczymy jak teraz będzie... ale mam stres jak stad do Polski...Fazerkamm ja się strasznie boję że zobaczę jakąś dziurkę u małej bo chyba trzeba by ją pod narkoze podłączyć u dentysty. Powodzenia
ja tez buntu dwulatka nie przezylam, Maks to zlote dziecko... dlatego teraz nastawiam się ze będę miała małego diabelka podobno jest tak ze jak jedno dziecko spokojne to drugie nadrabiaWitam, mnie od rana głowa boli;( Mamy dziś kolejne spotkanie w szkole rodzenia, więc dzień zleci.
Nie przeżyłam na szczęście buntu 2 latka, bo mój syn od małego był bardzo spokojny i grzeczny (no poza ubieraniem się do przedszkola, bo musiał mieć gładkie bluzki, żeby go nic nie gryzło), więc współczuję. Ciekawe, jaka mała będzie
Spokojnego dnia Wam życzę.
trzymam mocno kciukiCześć,
Ja mam dzisiaj wizytę i strasznie sie stresuje czy wszystko ok. Trzymajcie prosze kciuki zeby było wszystko ok.
Poza tym mam potwornego lenia i totalny brak humoru.
Miłego dnia
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
hehehhe my sie z mezem smiejemy ze teraz to codziennie na sniadanie trzeba będzie nam przy dwojce dzieci cos serwować na wyciszenie ale tez na energieja od dawna mówię że muszę melasę dożylnie przyjmować
poczekaj.... za 12-14 lat ten bunt będziesz wspominać z rozrzewnieniem i oddasz wszystko by to dziecko poryczało z 3h ale później przyszło i tak do kochanej mamusi... mówie Wam nie siwieje się dlatego że nam czas upływa ale dlatego że on upływa naszym dzieciomJezu co za dzień.
Mówię wam dziewczyny przestańcie się przejmować porodem a zacznijcie buntem dwulatka.
Bite półtorej godziny ryku bez powodu. Bez powodu. Ani przytulić ani wytłumaczyć, po prostu wyła. W końcu usunęła o 17 i wstała o 19.
Zaje... biście
Może o północy uśnie.
Może mi się przyśni że piję drinka, bo mam chęć
Dobranoc
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
I ja też mam dziś drugie spotkanie w szkole rodzenia[emoji4]Witam, mnie od rana głowa boli;( Mamy dziś kolejne spotkanie w szkole rodzenia, więc dzień zleci.
Nie przeżyłam na szczęście buntu 2 latka, bo mój syn od małego był bardzo spokojny i grzeczny (no poza ubieraniem się do przedszkola, bo musiał mieć gładkie bluzki, żeby go nic nie gryzło), więc współczuję. Ciekawe, jaka mała będzie
Spokojnego dnia Wam życzę.
Cześć,
Ja mam dzisiaj wizytę i strasznie sie stresuje czy wszystko ok. Trzymajcie prosze kciuki zeby było wszystko ok.
Poza tym mam potwornego lenia i totalny brak humoru.
Miłego dnia
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki ale na pewno będzie wszystko ok
a dlaczego nie możesz? Iwonka może on chce zwrócić tak na siebie uwagę? Ja tam jestem za próbą wygadania się w każdej sytuacji, na spokojnie. W metody wychowawcze "zostaw niech sie wykrzyczy" podobno stosowane nawet u niemowląt nie wierzę.Needi a co ja mam powiedzieć jak mój 8 latek tak potrafi zrobić. Czasami ryczy tak długo aż nie zaśnie a do tego krzyczy jak to nas nie lubi. Serce boli ale nie mogę reagować
Kup sobie te papierki lakmusowe bo zwariujesz. Ja mam takie jak TY. zbadane przez lekarza i to nie wodyCzytam, szukam i są różne opinie, upławy mogą być duże tylko poza tymi "normalnymi" ja mam schize że moje są za bardzo wodniste i obfite
potwierdzam mam dwie i rózne jak ogień i woda. A jak ma się teoria do trójki?Paula trzymam kciuki. Nie denerwuj się tak.
Nieufna mówią że drugie dziecko zupełnie inne
Iwona77 a czytałaś gdzieś że mogą się zdarzyć takie uplawy? Możesz zadzwonić do swojego lekarza?
reklama
iwonaimaja
u mojej Majki jest tak że jak on wpada w złość trzeba ją zostawić w końcu sama przychodzi jak widzi że nie reagujemy gorzej jak się wkręcę w tą jej złość to wtedy jest ogień
oczywiście jak wiem że jest bezpieczna bo potrafi uciekać to na dworze musiy trochę bardziej uważać muszę ją złapać za rękę ale nie wdawać się w dyskusję
oczywiście jak wiem że jest bezpieczna bo potrafi uciekać to na dworze musiy trochę bardziej uważać muszę ją złapać za rękę ale nie wdawać się w dyskusję