reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Paula trzymam kciuki. Nie denerwuj się tak.

Nieufna mówią że drugie dziecko zupełnie inne:-p

Iwona77 a czytałaś gdzieś że mogą się zdarzyć takie uplawy? Możesz zadzwonić do swojego lekarza?

reklama

Iwona77 a czytałaś gdzieś że mogą się zdarzyć takie uplawy? Możesz zadzwonić do swojego lekarza?

Czytam, szukam i są różne opinie, upławy mogą być duże tylko poza tymi "normalnymi" ja mam schize że moje są za bardzo wodniste i obfite

Fazerkamm ja się strasznie boję że zobaczę jakąś dziurkę u małej bo chyba trzeba by ją pod narkoze podłączyć u dentysty. Powodzenia
ja się zalamalam jak to zobaczyłam :( :( :( od maleńkiego mamy z mezem swira na punkcie Maksiowych zebow, dbamy o nie baaardzo, co tydzień/dwa w paszcze mu zagldamy, szorujemy minimum dwa razy dziennie, a tu takie cos :( na kontroli w zeszłym roku otworzył bez problemu buzke i nawet się cieszyl ze Pani mu cos tam robi (umyla mu zęby, żeby się przyzwyczail ze cos tam trzeba robic w tej buzi)... zobaczymy jak teraz będzie... ale mam stres jak stad do Polski...
Witam, mnie od rana głowa boli;( Mamy dziś kolejne spotkanie w szkole rodzenia, więc dzień zleci.
Nie przeżyłam na szczęście buntu 2 latka, bo mój syn od małego był bardzo spokojny i grzeczny (no poza ubieraniem się do przedszkola, bo musiał mieć gładkie bluzki, żeby go nic nie gryzło), więc współczuję. Ciekawe, jaka mała będzie ;)
Spokojnego dnia Wam życzę.
ja tez buntu dwulatka nie przezylam, Maks to zlote dziecko... dlatego teraz nastawiam się ze będę miała małego diabelka :) podobno jest tak ze jak jedno dziecko spokojne to drugie nadrabia :)
Cześć,

Ja mam dzisiaj wizytę i strasznie sie stresuje czy wszystko ok. Trzymajcie prosze kciuki zeby było wszystko ok.

Poza tym mam potwornego lenia i totalny brak humoru.

Miłego dnia :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
trzymam mocno kciuki :)
ja od dawna mówię że muszę melasę dożylnie przyjmować
hehehhe my sie z mezem smiejemy ze teraz to codziennie na sniadanie trzeba będzie nam przy dwojce dzieci cos serwować na wyciszenie ale tez na energie :p

Jezu co za dzień.

Mówię wam dziewczyny przestańcie się przejmować porodem a zacznijcie buntem dwulatka.
Bite półtorej godziny ryku bez powodu. Bez powodu. Ani przytulić ani wytłumaczyć, po prostu wyła. W końcu usunęła o 17 i wstała o 19.

Zaje... biście

Może o północy uśnie.

Może mi się przyśni że piję drinka, bo mam chęć

Dobranoc
poczekaj.... za 12-14 lat ten bunt będziesz wspominać z rozrzewnieniem i oddasz wszystko by to dziecko poryczało z 3h ale później przyszło i tak do kochanej mamusi... mówie Wam nie siwieje się dlatego że nam czas upływa ale dlatego że on upływa naszym dzieciom ;)

Witam, mnie od rana głowa boli;( Mamy dziś kolejne spotkanie w szkole rodzenia, więc dzień zleci.
Nie przeżyłam na szczęście buntu 2 latka, bo mój syn od małego był bardzo spokojny i grzeczny (no poza ubieraniem się do przedszkola, bo musiał mieć gładkie bluzki, żeby go nic nie gryzło), więc współczuję. Ciekawe, jaka mała będzie ;)
Spokojnego dnia Wam życzę.
I ja też mam dziś drugie spotkanie w szkole rodzenia[emoji4]
Cześć,

Ja mam dzisiaj wizytę i strasznie sie stresuje czy wszystko ok. Trzymajcie prosze kciuki zeby było wszystko ok.

Poza tym mam potwornego lenia i totalny brak humoru.

Miłego dnia :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki ale na pewno będzie wszystko ok

Needi a co ja mam powiedzieć jak mój 8 latek tak potrafi zrobić. Czasami ryczy tak długo aż nie zaśnie a do tego krzyczy jak to nas nie lubi. Serce boli ale nie mogę reagować
a dlaczego nie możesz? Iwonka może on chce zwrócić tak na siebie uwagę? Ja tam jestem za próbą wygadania się w każdej sytuacji, na spokojnie. W metody wychowawcze "zostaw niech sie wykrzyczy" podobno stosowane nawet u niemowląt nie wierzę.

potwierdzam:) mam dwie i rózne jak ogień i woda. A jak ma się teoria do trójki?:D

reklama
u mojej Majki jest tak że jak on wpada w złość trzeba ją zostawić w końcu sama przychodzi jak widzi że nie reagujemy gorzej jak się wkręcę w tą jej złość to wtedy jest ogień :)
oczywiście jak wiem że jest bezpieczna bo potrafi uciekać to na dworze musiy trochę bardziej uważać muszę ją złapać za rękę ale nie wdawać się w dyskusję

Do góry