reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Needi cieplo, choc wietrznie ;) podobno jutro ma padać :o

Agula2016 to zapraszam na grilla :) my caly rok grillujemy.

Doris jutro juz powinno byc ok.. ja za to dzis przesadzilam z siedzeniem i jutro pewnie jeszcze bede zdychac.

Dlugi weekend jest to brzuchatki odpoczywaja z rodzina stad pewnie taki maly ruch tutaj :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Doris,fazerkamm ja też wczoraj posiedziałam (byliśmy na weselu) i tak nie mogłam spać potem,bardzo mnie bolał kręgosłup od szyi aż po lędźwie, wogóle nie mogłam znaleźć takiej pozycji żeby mi ulżyło,aż się zestresowałam rano że tak już będzie do końca ciąży-teraz na wieczór dopiero mi przeszło;-) jednak ciężar brzuszka i wzrost masy ciała robią już swoje;-)

Witam się dziś :)

Mój mąż w pracy a ja dziś mam misję zakupy :) nie chce mi się, ale trudno. Nie wiem czy to możliwe- przytyłam 17kg?! Od czego? Masakraaa.

Jutro mamy gości na obiad.

Agula, mozliwe i pewnie nie rzadkie, zalezy od indywidualnych predyspozycji organizmu :) niektore jedza na potege i tyja, niektore jedza tyle co wrobelki i tez tyja, pamietaj ze teraz baaaardzo duza role zmiany hormonalne odgrywaja i sie nie stresuj:)

Agula, mozliwe i pewnie nie rzadkie, zalezy od indywidualnych predyspozycji organizmu :) niektore jedza na potege i tyja, niektore jedza tyle co wrobelki i tez tyja, pamietaj ze teraz baaaardzo duza role zmiany hormonalne odgrywaja i sie nie stresuj:)

Masz rację, ale jest to niepokojące. Mam dodatkowo hemoroidy :/ dziś dostałam krwawienia i to taka żywa krew i dużo. Masakra. Nie boli, ale tyle krwi :(

Hej dziewczynki, nie odpisze kazdej bo pozapominalam hehe Michas dal pospac do 8 prawie, ale ja i tak niewyspana bo wczoraj byli u nas znajomi na grilu i jeszcze dodatkowo dwojka dzieci urwisow itp i najbardziej zmeczylam sie...siedzeniem na lezaku hehe
Dzis sama z mlodym bo maz wnpracyni potem na mecz idzie, pewnie wroci w stanie wskazujacym wieczorem...eh cod bym zrobila dobrego na obiad tylko co?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny

Agula może masz dużo wód plodowych. Zgubisz to nie martw się. Ja też gdzieś tyle przybrałam.

U nas mgła. Córcia mi się troszkę rozchorowała. Nic poważnego ale noc nieprzespana, a teraz jest taka ciepła i marudna. Leków jej na razie nie podaje a z resztą i tak nie chce brać. Jedynie lizaki natursept przechodzą.

Zostało mi 79 dni do terminu porodu a 65 do donoszonej.

Miłego dnia

Madziolina ja nie robię obiadu. Rzuciłam fochem w męża stronę. Martynka ma rosołek. Ale przyszła mi ochota na gofry. Co prawda nie wolno mi z tym cukrem ale jeden chyba nie zaszkodzi. Zauważyłam że dużo mogę jeść jak na cukrzycę. Np. Zjadłam raz na wieczór omleta z kremem z cukierni i cukier 100, więc raz na jakiś czas chyba mogę

W ogole cyferkami na wadze nie ma sie co przejmowac, to bardzo wzgledne, niektore z nas sa wysokie inne niskie, to tez zalezy ile sie przed ciaza wazylo.
A z tym krwawieniem to bym podjechala na IP

reklama
Witam i ja
Za nami też ciężka noc majka cała noc kaszlala dopiero nad ranem zasnelysmy
U mnie już 16kg na plusie

Do góry