reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Lila, może inhalacja nad wrzątkiem? Wiem, że kiedyś mi pomagała. Nie wiem, czy z olejkami można, ale zwykła para też może pomóc na zatkanie :)

reklama
Cześć dziewczyny

Pilna sprawa jest ( dla mnie)
[emoji5]

JAKA JEST POGODA WE WROCŁAWIU?

Chcemy jechać do zoo i widzę że pogoda w miarę ale wolę się zapytać.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie niedzielnie :)

Lila z tego co mi wiadomo to możesz te specyfiki w ciazy :)

Zdrowia!

Needi niestety nie po mogę z pogoda... tez myslalam zeby w przyszły weekend pojechać do zoo bo bylismy rok temu a teraz synek wiekszy to i wrażenia fajniejsze pewnie ale kurka nie wkem czy dan rade caly dzien chodzic...

Cholercia bylismy wczoraj w knajpce na jedzeniu nasza była zajeta to poszlismy do innej i mi niedobrze teraz :/ w nocy spac nie moglam bo czulam jakby mi sie gula w przełyku robila.. dziwne i nie fajne uczucie.

Udanej niedzieli :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

witajcie o poranku:)
u mnie słoneczko ale temp. nie za wysoka. Dziś mam ambitne plany:) W południe wyjeżdżam w dużym babskim gronie do Łodzi do teatru muzycznego. Planowany powrót godz 21-22. Muszę się wyrwać z domu bo zgłupieje na tym l4. Najbardziej się obawiam o to czy trafię na wyrozumiałego kierowcę autokaru który zrozumie,że jak ciężarna chce siku to znaczy,że już a nie za moment;) No i że synek wybaczy mi jednodniowy odskok od trybu "oszczędzamy się":)
Sztuka "Klub mężusiów". Opowiem wrażenia po powrocie:)

Hej dziewczyny. Troche mnie nie bylo. wyladowalam w niedziele tydzien temu w szpitalu. Pare dni wczesniej bolal mnie ten bok plecow i przy wydalaniu tez bolalo. Wytrzymalam pare dni ale jak w niedziele dostalam goraczki 38.6 zadzwonilam na pogotowie i kazali przyjechac. Myslalam ze normalnie wroce do domu po paru godzinach ale powiedzieli ze musze zostac. Okazalo sie ze mam zapalenie nerki. W dodatku na usg wyszlo ze obie nerki sa powiekszone. Mowia ze to zdarza sie w ciazy i po porodzie wroca do normalnych rozmiarow. Ale dostalam antybiotyki i jeszcze musze brac przez kilka dni. Ciezko w tym szpitalu bylo i ciesze sie ze juz w domu jestem. Tak mnie nakluli... :( teraz po tym szpitalu caly czas sie martwie ze moze to wrocic... najgorsze ze z moczu nic nie wyszlo a ja nawet nie wiem skad mi sie to zapalenie wzielo. Zaraz zaczne nadrabiac wpisy. Milego dnia :)

A ja dzisiaj ubieram parkę i sie w niej nie zapielam [emoji17] jeszcze tydzień temu była dobra. Jedyna kurtka na wiosnę. [emoji22] Na wagę już nie wchodze.

MegaMI miło że już jesteś...

Tak jak Ci wtedy pisałam ze to kolka może być. To prawda że często się zdarza zapalenie nerek w ciąży bo macica uciska na moczowody i blokuje odpływ. Z moczu tez nie zawsze wyjdzie. Ja mam powiększona torebkę nerkowa prawa i tez się bałam nawrotu kolki i kamieni sprzed ciąży ale póki co jest spokój.

Obys szybko wróciła do zdrowia.

eiktkw7i1lgslap3.png

Dziekuje patuska.
Mam nadzieje ze mi sie juz nie nawroci.

A mam pytanie. Ile razy mialyscie robione usg? Czy czeste robienie jest niezdrowe dla malucha? Ja mialam na razie 3 plus jedno w szpitalu nerek. Teraz lece do Polski i bede miala we wtorek kolejne. A potem znowu po dwoch tygodniach w UK jak wroce.

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie nie było i coś niemogę nadrobić.
U mnie jakiś obłęd w domu, córka niedość że ta ręka w gipsie to jeszcze mega przeziebienie, 39 stopni gorączki i wszystkie atrakcje towarzyszące.
Niestety mnie też coś bierze, w gardle drapie, w nosie kręci i czuję się jakoś niewyraźnie, najgorsze że we wtorek wizyta a w czwartek diabetolog jak się rozchoruje kompletnie to niewiem co będzie:-( :(
Jeszcze tak cholernie zimno na dworze.
Córka ma na środe stomatologa, jak przepadnie to znów dwa miesiące czekania:sad:
Już mi psycha normalnie siada:no2:

A pytanie jeszcze mam, piszecie że macie leci wam już siara, jest ktoś kto jeszcze tego niema? u mnie dalej posucha, boje się że znów nie będe miała pokarmu...

Do góry