reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
Lila u mnie pomogły inhalacje z rumianku na zatoki
Needi
Cześć dziewczyny
Pilna sprawa jest ( dla mnie)
[emoji5]
JAKA JEST POGODA WE WROCŁAWIU?
Chcemy jechać do zoo i widzę że pogoda w miarę ale wolę się zapytać.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pilna sprawa jest ( dla mnie)
[emoji5]
JAKA JEST POGODA WE WROCŁAWIU?
Chcemy jechać do zoo i widzę że pogoda w miarę ale wolę się zapytać.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
fazerkamm
Witajcie niedzielnie
Lila z tego co mi wiadomo to możesz te specyfiki w ciazy
Zdrowia!
Needi niestety nie po mogę z pogoda... tez myslalam zeby w przyszły weekend pojechać do zoo bo bylismy rok temu a teraz synek wiekszy to i wrażenia fajniejsze pewnie ale kurka nie wkem czy dan rade caly dzien chodzic...
Cholercia bylismy wczoraj w knajpce na jedzeniu nasza była zajeta to poszlismy do innej i mi niedobrze teraz :/ w nocy spac nie moglam bo czulam jakby mi sie gula w przełyku robila.. dziwne i nie fajne uczucie.
Udanej niedzieli
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Lila z tego co mi wiadomo to możesz te specyfiki w ciazy
Zdrowia!
Needi niestety nie po mogę z pogoda... tez myslalam zeby w przyszły weekend pojechać do zoo bo bylismy rok temu a teraz synek wiekszy to i wrażenia fajniejsze pewnie ale kurka nie wkem czy dan rade caly dzien chodzic...
Cholercia bylismy wczoraj w knajpce na jedzeniu nasza była zajeta to poszlismy do innej i mi niedobrze teraz :/ w nocy spac nie moglam bo czulam jakby mi sie gula w przełyku robila.. dziwne i nie fajne uczucie.
Udanej niedzieli
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
witajcie o poranku
u mnie słoneczko ale temp. nie za wysoka. Dziś mam ambitne plany W południe wyjeżdżam w dużym babskim gronie do Łodzi do teatru muzycznego. Planowany powrót godz 21-22. Muszę się wyrwać z domu bo zgłupieje na tym l4. Najbardziej się obawiam o to czy trafię na wyrozumiałego kierowcę autokaru który zrozumie,że jak ciężarna chce siku to znaczy,że już a nie za moment No i że synek wybaczy mi jednodniowy odskok od trybu "oszczędzamy się"
Sztuka "Klub mężusiów". Opowiem wrażenia po powrocie
u mnie słoneczko ale temp. nie za wysoka. Dziś mam ambitne plany W południe wyjeżdżam w dużym babskim gronie do Łodzi do teatru muzycznego. Planowany powrót godz 21-22. Muszę się wyrwać z domu bo zgłupieje na tym l4. Najbardziej się obawiam o to czy trafię na wyrozumiałego kierowcę autokaru który zrozumie,że jak ciężarna chce siku to znaczy,że już a nie za moment No i że synek wybaczy mi jednodniowy odskok od trybu "oszczędzamy się"
Sztuka "Klub mężusiów". Opowiem wrażenia po powrocie
Hej dziewczyny. Troche mnie nie bylo. wyladowalam w niedziele tydzien temu w szpitalu. Pare dni wczesniej bolal mnie ten bok plecow i przy wydalaniu tez bolalo. Wytrzymalam pare dni ale jak w niedziele dostalam goraczki 38.6 zadzwonilam na pogotowie i kazali przyjechac. Myslalam ze normalnie wroce do domu po paru godzinach ale powiedzieli ze musze zostac. Okazalo sie ze mam zapalenie nerki. W dodatku na usg wyszlo ze obie nerki sa powiekszone. Mowia ze to zdarza sie w ciazy i po porodzie wroca do normalnych rozmiarow. Ale dostalam antybiotyki i jeszcze musze brac przez kilka dni. Ciezko w tym szpitalu bylo i ciesze sie ze juz w domu jestem. Tak mnie nakluli... teraz po tym szpitalu caly czas sie martwie ze moze to wrocic... najgorsze ze z moczu nic nie wyszlo a ja nawet nie wiem skad mi sie to zapalenie wzielo. Zaraz zaczne nadrabiac wpisy. Milego dnia
MegaMI miło że już jesteś...
Tak jak Ci wtedy pisałam ze to kolka może być. To prawda że często się zdarza zapalenie nerek w ciąży bo macica uciska na moczowody i blokuje odpływ. Z moczu tez nie zawsze wyjdzie. Ja mam powiększona torebkę nerkowa prawa i tez się bałam nawrotu kolki i kamieni sprzed ciąży ale póki co jest spokój.
Obys szybko wróciła do zdrowia.
Tak jak Ci wtedy pisałam ze to kolka może być. To prawda że często się zdarza zapalenie nerek w ciąży bo macica uciska na moczowody i blokuje odpływ. Z moczu tez nie zawsze wyjdzie. Ja mam powiększona torebkę nerkowa prawa i tez się bałam nawrotu kolki i kamieni sprzed ciąży ale póki co jest spokój.
Obys szybko wróciła do zdrowia.
Dziekuje patuska.
Mam nadzieje ze mi sie juz nie nawroci.
A mam pytanie. Ile razy mialyscie robione usg? Czy czeste robienie jest niezdrowe dla malucha? Ja mialam na razie 3 plus jedno w szpitalu nerek. Teraz lece do Polski i bede miala we wtorek kolejne. A potem znowu po dwoch tygodniach w UK jak wroce.
Mam nadzieje ze mi sie juz nie nawroci.
A mam pytanie. Ile razy mialyscie robione usg? Czy czeste robienie jest niezdrowe dla malucha? Ja mialam na razie 3 plus jedno w szpitalu nerek. Teraz lece do Polski i bede miala we wtorek kolejne. A potem znowu po dwoch tygodniach w UK jak wroce.
reklama
alinka
Hej dziewczyny dawno mnie nie było i coś niemogę nadrobić.
U mnie jakiś obłęd w domu, córka niedość że ta ręka w gipsie to jeszcze mega przeziebienie, 39 stopni gorączki i wszystkie atrakcje towarzyszące.
Niestety mnie też coś bierze, w gardle drapie, w nosie kręci i czuję się jakoś niewyraźnie, najgorsze że we wtorek wizyta a w czwartek diabetolog jak się rozchoruje kompletnie to niewiem co będzie
Jeszcze tak cholernie zimno na dworze.
Córka ma na środe stomatologa, jak przepadnie to znów dwa miesiące czekania
Już mi psycha normalnie siada
A pytanie jeszcze mam, piszecie że macie leci wam już siara, jest ktoś kto jeszcze tego niema? u mnie dalej posucha, boje się że znów nie będe miała pokarmu...
U mnie jakiś obłęd w domu, córka niedość że ta ręka w gipsie to jeszcze mega przeziebienie, 39 stopni gorączki i wszystkie atrakcje towarzyszące.
Niestety mnie też coś bierze, w gardle drapie, w nosie kręci i czuję się jakoś niewyraźnie, najgorsze że we wtorek wizyta a w czwartek diabetolog jak się rozchoruje kompletnie to niewiem co będzie
Jeszcze tak cholernie zimno na dworze.
Córka ma na środe stomatologa, jak przepadnie to znów dwa miesiące czekania
Już mi psycha normalnie siada
A pytanie jeszcze mam, piszecie że macie leci wam już siara, jest ktoś kto jeszcze tego niema? u mnie dalej posucha, boje się że znów nie będe miała pokarmu...