reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Kkasiulka wszystkiego dobrego dla siostry i dzidziusia :) gratuluję :)

Lizzy ooo tak! Na bank za dwa miesiące zaczniemy nasz magiczny okres rozmakowywania sie :) :) alez to beda emocje! :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Już w połowie czerwca co niektóre mogą. Mam termin na 6 lipiec.dwójkę urodziłam przed terminem, jedną w 37 tc. [emoji6]

reklama
Dzisiaj co prawda sobota, weekend, to i ruch tutaj niewielki, ale chyba powinnam sie generalnie przywitać :)

Dla osób nowych, które nawet mnie nie kojarzą - trochę pisałam wcześniej, później przestałam... Mieszkamy daleko, bo w Danii i oczekujemy naszego pierwszego i wymarzonego Skarba :)

A do tych, które mnie jeszcze pamiętają ( fakt, dawno to było ), wszystko leci powoli, trochę boksujemy się z sytuacją ekonomiczną, obecnie jestem pierwszy raz we Wrocławiu ( w ogóle w Polsce ) od pół roku! :)
Poza tym, stosunki między nami się unormowały raczej, w sumie zapewne sporo pracy przed nami, ale w każdym związku są gorsze i lepsze chwile. Po prostu oby było więcej tych drugich :)
I szacunek, bo to podstawa, nad tym pracujemy.

W sumie tyle pokrótce :) Strasznie cieszy mnie Polska i mój język i w ogóle wszystko dookoła! :)

Dzisiaj co prawda sobota, weekend, to i ruch tutaj niewielki, ale chyba powinnam sie generalnie przywitać :)

Dla osób nowych, które nawet mnie nie kojarzą - trochę pisałam wcześniej, później przestałam... Mieszkamy daleko, bo w Danii i oczekujemy naszego pierwszego i wymarzonego Skarba :)

A do tych, które mnie jeszcze pamiętają ( fakt, dawno to było ), wszystko leci powoli, trochę boksujemy się z sytuacją ekonomiczną, obecnie jestem pierwszy raz we Wrocławiu ( w ogóle w Polsce ) od pół roku! :)
Poza tym, stosunki między nami się unormowały raczej, w sumie zapewne sporo pracy przed nami, ale w każdym związku są gorsze i lepsze chwile. Po prostu oby było więcej tych drugich :)
I szacunek, bo to podstawa, nad tym pracujemy.

W sumie tyle pokrótce :) Strasznie cieszy mnie Polska i mój język i w ogóle wszystko dookoła! :)
Zielona_stokrotka fajnie Cię tu znowu widzieć, wpadaj częściej i pisz co słychać!

Zielona - swoją pierwszą wyprawkę dla córci, prawie 8 lat temu, robiłam właśnie we Wrocławiu, głównie w Askocie. W tym roku też już tam byłam, warto się tam wybrać. Zastanawiałam się co u Ciebie słychać :-) Miłego pobytu w Polsce!!! Cieszę się, że między Wami lepiej :-)

Dziękuję za gratki dla siostry, przekażę :-)

Co do ZZO, to ja też miałam przy pierwszym porodzie i jeśli teraz uda mi się rodzić naturalnie, to od progu będę wołać znieczulenie!!! To bardziej niż pewne ;-)

Lizzy chcialam w Ligocie rodzić bo tam byłam teraz w szpitalu ale jednak umowilam się z swoją lekarka na cc a ona jest w wojewódzkim u nas

Witam się dziś :)

ja za to od rana nerwowa jestem..pojechałam na 8:00 na egzaminy, ale jedna babeczka przełożyła na 14:00 a mi już nie pasowało, bo mieliśmy wyjazd zaplanowany i tyle. Jadę w czwartek na inny wydział, żeby zastać babeczkę do 30.04-masakra.

Teraz już usiadłam się :D w dodatku dziś jeździłam męża samochodem...mam swój w benzynie Peugeot'a i go uwielbiam i mamy drugi Forda w kombi (diesla) -masakra ..ale musze nim jeździć, bo z dzidzią głównie kombi będę śmigać :D nie było źle, ale wolę swojego :D

Zgagę dziś mam bleee...zamówiłam sobie zestaw do łóżeczka, bo mam goło i wesoło :)

Kasiulka- gratulację dla siostry!!! :)

reklama
Czyli 2 miesiące i tydzień :) Moja kolej bedzie pewnie w ciągu tygodnia po tobie.. Tak bardzo bym chciała by mi też wyznaczyli termin cc wcześniej.

Anegdota na dzis. Idziemy ulicą z mężem i w penym momencie rzucił komentzarz: "Ale się ta kobieta gapiła na twój brzuch". Ja na to: "No widzisz jakiego mamy przystojniaka, jeszcze się nie urodził a już się na niego kobiety gapią na ulicy."

Jutro zabieram męża na pchli targ z rzeczami dla dzieci, organizowanym przez jedno z przedszkoli. Może coś upolujemy ciekawego, a potem będę odsypiać caaały tydzień. :biggrin2:

Acha, miłego weekendu, bo jeszcze nie życzyłam :)

Do góry