reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Iwona udanego wypadu :)

Megami91 zycze by juz sie to nigdby nie powtórzyło!!! Oszczedzaj sie ;)

Alinka zdrowka dla Was wszystkich!!
Pokarmem sie nie przejmuj bo to siedzi w glowie!!! Mi w pierwszej ciazy siara nie leciala, a karmilam.. bardzk czesto jest tak ze laktacja rozkreca sie dopiero kilka dni po porodzie! Ja przystawialam malego pkratycznie non stop i leciec z piersi zaczelo mi dopiero po 4dniach! Aaa i znam kobiety ktorym w ciazy leciala siara a po porodzie mialy bardzo duzy problem z karmieniem... kiedys ktos madry powiedzial ze laktacja zaczyna się w glowie i ja się z tym zgadzam :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja dziś :) nadrobię Was jutro.

Dziś miałam fatalny dzień :( jestem umęczona, mała ma chyba mało miejsca bo ostatnio tylko się rozpycha i nic więcej.

Masakra...boli mnie dziś wszystko :(

Na zgagę żuję gumę, usg w ciąży miałam chyba z 5...

Fazerkamm jak masz jechać do zoo to jedź, bo było super ale teraz jestem aż skolowana ze zmęczenia a stopy mi zaraz odpadną. Najważniejsze że
Martynce się podobało.

Megami wypoczywaj w domu

Alinka obyś się nie zaraziła.

Agula jutro będzie lepiej

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Iwona udanego wypadu :)

Megami91 zycze by juz sie to nigdby nie powtórzyło!!! Oszczedzaj sie ;)

Alinka zdrowka dla Was wszystkich!!
Pokarmem sie nie przejmuj bo to siedzi w glowie!!! Mi w pierwszej ciazy siara nie leciala, a karmilam.. bardzk czesto jest tak ze laktacja rozkreca sie dopiero kilka dni po porodzie! Ja przystawialam malego pkratycznie non stop i leciec z piersi zaczelo mi dopiero po 4dniach! Aaa i znam kobiety ktorym w ciazy leciala siara a po porodzie mialy bardzo duzy problem z karmieniem... kiedys ktos madry powiedzial ze laktacja zaczyna się w glowie i ja się z tym zgadzam :)
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Frazerka oby było tak jak mówisz, mam nadzieje że się jakoś rozkręci bo poprzednio porażka.
Może faktycznie jakoś psychicznie się zablokowałam, albo za mało przystawiałam małą.:confused:

pół łyżeczki sody oczyszczonej popić wodą-ulga od razu;-)
Super sposób aby zniszczyć sobie żołądek.:sorry:

Można spokojnie wziąć rennie, pytałam lekarza i mówi że jest nieszkodliwe.

No a przeziębienie niestety mnie dopadło, już prawie niemogę mówić, mam wrażenie jakby ktoś mi po gardle papierem ściernym przejechał, z nochala też leci, głowa boli echhh cieżko będzie:baffled:

reklama
Ja pije na zgage gaviscon. juz prawie miesiąc popijam. trochę eliminuje zgage ale na chwile. ale bez niego bym nie dała rady. mam zgage po wszystkim, nawet zwykłej wodzie.

Do góry