Fazerka kiedys uzupełnisz moje dane w liście mam? Czy mam wpisać się sama?
Kochana spójrz dobrze na listę... Twoje dane już dawno uzupełniłam.
Uciekam stąd, jakoś nie mogę się odnaleźć i nie mam siły przebicia bo nikt mi nie odpisuje.
Spokojnych 9 miesięcy.
przykro mi ze takie odniosłaś wrażenie... ja niestety w ogóle nie kojarzę Twoich postów... moze sprobuj jeszcze raz
zawsze to w grupie razniej przechodzic przez te 9 miesiecy
Fazerka czyli jak wszystko się ułoży to będziemy mieć dzieciaczki z tych samych miesięcy i lat. Dzięki za miłe przyjęcie.
Co ci napisać na priv by dodałaś mnie do listy
czy można ją gdzieś zobaczyć\?
tak po cichutku wyczekiwalam kogos kto ma starszaka w tym samym wieku co ja
na liscie lipcowek na naszym forum.
Życzę z całego serca
Mam troje rodzeństwa ale tak szczerze patrząc na moją liczną rodzinę to wcale nie tak dużo
hehe. Moja ukochana babcia miała 13 dzieci z tego ma 54 wnuczęta!! (jestem numer dwa
) i na razie mówię na razie bo wszystko przed nami ma 5 prawnucząt. Myślę ze dobijemy spokojnie do 60 z wnukami a z prawnukami przebijemy setkę na bank
WOW!!! jak fajnie!! tak mnie ciekawi.. zgoda u Was panuje czy tak jak mowia z rodzina tylko dobrze na zdjeciach?
Klarolina smutne co piszesz ....ale nic bez powodu sie nie dzieje-tak sobie tłumaczę jak coś nie tak jest....Tulę mocno! Trzymaj się !
Olcia super ..mój na usg miał 0,99cm
Zjadłam kolację i tym akcentem mówię dobrej nocy...choć wiem że ciężka bedzie.
Dziwnie się czuję ...i mój mały smyk ma 40,2 gorączki
kurka duuuuzo
zdrowka dla smyka!!!!
Dziewczyny! Przeraziłyście mnie tym ile przytyłyście w ciąży! Ja też mam skłonności do tycia i zawsze walczę z waga. Na dodatek jestem teraz w domu, kurde muszę sie jakoś pilnować bo przy moim wzroście to jakbym utyła 20 kg to mogłabym sie kulać [emoji12] już mam 2 kg na plusie a Wy????
w pierwszej ciazy przytylam 22kg do wzrostu UWAGA! 157
lepiej mnie bylo przeskoczyc nic obejsc
czy jadlam glupoty, czy dbalam o linie tygodniowo przybywalo tyle samo kg. W tej ciazy jak narazie 0,7kg i dziwi mnie bo ja praktycznie nic nie jem
A ja dostałam krwawienia i leże w szpitalu
raczej nic z tego nie będzie... ;(
ojej az mnie ciary przeszly
trzymam mooooocno kciuki by bylo wszystko ok!!! dawaj znac na bierząco!!! trzymaj sie Kochana!!
Witam dziewczynki!
Ale wy dużo piszecie, jak tu nadrobić i zapamiętać te wszystkie wpisy? To dobrze, że dyskusja wrze :-)
Dzisiaj miałam fajny aktywny dzień z rodzinką i jeszcze zrobiłam sobie pazurki - ładne?
pazurki ladne, hybryda? jak to wlasnie z hybryda jest? mozna robic w ciazy? ja sobie zawsze sama w domku robie ale sciagnelam ostatnio bo mam wrazenie ze nie jest zbytnio zdrowo tyle chemikaliow zeby przenikalo do orgaznimu i jak sie sciaga to aceton przechodzi przez skore... tak na logike to jak farbowanie wlosow nie jest polecane to i hybryda tez nie? jak to jest?
dziewczyny jak sie czujecie?
ja ciagle przeziebiona dobrze ze jutro wizyta u gina bo martwie sie ze przeziebienei moze zaszkodzic malenstwu....
kijowo sie czuje :/ jak to moj maz mowi mam wirtualne wymioty
tzn mdli mnie, naciaga do wymiotow ale nie mam czym zwymiotowac.... wczoraj okrotnie glowa mnie bolala i czuje ze teraz znow zaczyna mnie bolec :/ a Tobie zdrowka zycze!
Witajcie,
ja mam dziś masakryczny ból gardła z jednej strony. Wypłukałam już wodą z solą, ale potem zajrzałam i było odrobinkę nalotu. Boję się, że to angina.
Ja rodziłam przez cc i tak było nieprzyjemnie potem, że zastanawiam się nad sn.
zdrowka!!!! i obys sie myliła!
Dziewczyny ja jestem okropna matka!!! Moj maluszek jest chory a mnie przy nim nie ma
nie ma jeszcze 11mies więc jeszcze nigdy nie był beze mnie tak długo sam a teraz mąż jedzie z nim na pogotowie
ja sobie tu leże a on mnie potrzebuje ;( ja tego psychicznie nie wytrzymam ;(
ejjjjj co za glupoty piszesz!!!!! to ze nie ma Cie przy maluszku to nie znaczy ze jestes zla mama.... po to mamy mezow zeby i Oni mogli zajac sie naszymi dziecmi, niech chlopaki nawiazuja ze soba kontak ktory jest bardzo potrzebny
a Ty odpoczywaj bo masz drugiego maluszka w brzuszku
bedzie dobrze!!!
Cześć dziewczyny :-) jeśli jeszcze pozwolicie, to również chciałabym dołączyć do grona lipcówek. Wczoraj rano test pokazał piękną krechę i termin wypada ok 25 lipca. Cieszę się mocno ale i boję, bo jestem kwietniówką 2015. Chcieliśmy z mężem dzieci z małą różnicą wieku, to chyba będziemy mieć
Pozdrawiam Was serdecznie i doczytuję od początku, żeby Was lepiej poznać..
witaj
ekstremalnie mala roznica bedzie
my chcielismy dwojke dzieci z tego samego roku
syn mial sie urodzic 5 stycznia.. mielismy chwile odczekac i drugie urodziloby sie w grudniu, ale syn nam zrobil psikusa i urodzil sie 31,12
uffff udalo mi sie Was nadrobic ale tylko dlatego ze ciutke mdlosci odpuscily... a co do porodu to ja lepiej zebym o swoim nie pisala bo nie chce zeby byly przerazone dziewczyny ktore jeszcze nie rodzily