reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam i ja
U mnie dzidzia jak kopnie w ranę po cesarce to boli
Co do piwka to przed ciąża lubiłam wieczorem sobie wypić jedno z mężem ale od koedy jestem w ciazy nie piję i nie ciągnie mnie

reklama
Witajcie,

Wczoraj przegapiłam studniówkę z Synem, zajrzałam do aplikacji a tam 99dni do porodu! ;) to tak mało a jednocześnie tak duzo :)

Ja dzisiaj kompletny brak planów, Maz odsypia obok cały tydzien a ja sie kręcę, wiercę i nudzę jak nie wiem ;)

Moj mały wiercipietka kopie w sumie prawie o stałych porach. Maz juz czuje prawie każdy ruch wiec zadowolony jak nie wiem ;) ja uwielbiam to uczucie jak sie przemieszcza kochane maleństwo. Juz sie nie moge doczekać aż bede go mieć obok :)

Miłego i pięknego dnia dziewczyny :*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzień dobry;)

u mnie dzisiaj piękny dzień od rana pojeździliśmy po sklepach i powiem wam że coraz bardziej przekonuję się do tych polskich wózków-Adamex i Tutek,całkiem są fajne i się dobrze składa stelaż,a cena jest niewygórowana;)

Rano się tak dzidzia rozciągała że w jednym momencie po dwóch stronach brzucha ją czułam;)

Po południu idziemy na wesele-znowu jakiś pyszności pojemy;)
Miłego dnia;)

Dzień dobry;)

u mnie dzisiaj piękny dzień od rana pojeździliśmy po sklepach i powiem wam że coraz bardziej przekonuję się do tych polskich wózków-Adamex i Tutek,całkiem są fajne i się dobrze składa stelaż,a cena jest niewygórowana;)

Rano się tak dzidzia rozciągała że w jednym momencie po dwóch stronach brzucha ją czułam;)

Miłego dnia;)
Ja wczoraj kupila adamex jogger sport i super jest polecam :)

Witam, u mnie dziś zwariowana pogoda, od rana słońce, teraz deszcz.
Ostatnio się taka zrobiłam że muszę w ciągu dnia z półtora godzinki pospać bo inaczej nie daję rady do wieczora, takie przerośnięte niemowlę.
Strasznie mi cukry zaczęły skakać, rano mam mega wysoki, jem wieczorem jak królik to też nic nie daje, później się stabilizuje, ale te skoki są niebezpieczne:no2:
Mały coś podsypia dzisiaj kilka razy fiknął i cisza.

Witajcie,

Wczoraj przegapiłam studniówkę z Synem, zajrzałam do aplikacji a tam 99dni do porodu! ;) to tak mało a jednocześnie tak duzo :)

Ja dzisiaj kompletny brak planów, Maz odsypia obok cały tydzien a ja sie kręcę, wiercę i nudzę jak nie wiem ;)

Moj mały wiercipietka kopie w sumie prawie o stałych porach. Maz juz czuje prawie każdy ruch wiec zadowolony jak nie wiem ;) ja uwielbiam to uczucie jak sie przemieszcza kochane maleństwo. Juz sie nie moge doczekać aż bede go mieć obok :)

Miłego i pięknego dnia dziewczyny :*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Mój też prawie o stałych porach kopie, a najbardziej to mi brakuje jego widoku, tak dawno miałam usg:( a tu jeszcze 11 dni
Też dziś nie mam planów, jedynie spotkałam się z koleżanką i jej córcią dziewczyny się wyszalaly a my poplotkowały:)
ale wiecie ze jak oszczędzam się to brzuch nie twardnieje...

Dzień dobry;)

Miłego dnia;)
a ja jeszcze nie oglądałam zadnych wózków jak pojedziemy zobaczę na własne oczy to się wypowiem:)
Ja wczoraj kupila adamex jogger sport i super jest polecam :)
jej już macie? my w maju pojedziemy już po urodzinach córci...
Witam, u mnie dziś zwariowana pogoda, od rana słońce, teraz deszcz.
Ostatnio się taka zrobiłam że muszę w ciągu dnia z półtora godzinki pospać bo inaczej nie daję rady do wieczora, takie przerośnięte niemowlę.
Strasznie mi cukry zaczęły skakać, rano mam mega wysoki, jem wieczorem jak królik to też nic nie daje, później się stabilizuje, ale te skoki są niebezpieczne:no2:
Mały coś podsypia dzisiaj kilka razy fiknął i cisza.

To nie za dobrze z tymi cukrami...

Dziś przeszłam parę km i mnie kręgosłup boli bardzo mocno. ostatni raz takie dalekie spacery. musiałam się przespać, prawie codziennie musze sobie robić drzemki bo ciężko mi wytrzymać. jutri wracamy i szara rzeczywistość bo mąż wraca do pracy a ja zostaje sama :( szkoda ze tak szybko zlecialo

Oj ja też ostatnio bardzo dużo śpię. Masakra. Jak nie pośpię 8-9godzin to nie umiem funkcjonować. I jem. Dużo. Jem praktycznie tyle ile mój mąż. Staram się hamować, ale jak już odczuwam głód to co mam zrobić? Ech:( jak u was z apetytem?

Oj ja też ostatnio bardzo dużo śpię. Masakra. Jak nie pośpię 8-9godzin to nie umiem funkcjonować. I jem. Dużo. Jem praktycznie tyle ile mój mąż. Staram się hamować, ale jak już odczuwam głód to co mam zrobić? Ech:( jak u was z apetytem?
a ja nie mam apetytu, mam wstręt do jedzenia:no2::no::sad::zawstydzona/y:

reklama
Ja jem częściej i napewno więcej. waga mi teraz poszła sporo do góry, bo dlugo utrzymywała się na poziomie + 2k a po miesiącu juz ponad 5 kg... ;)

Do góry