reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Myg - przepraszam, jeśli odpisałam na Twojego posta zbyt ostro. Nie chciałam Cie urazić i mam nadzieję, że nie wzięłaś tego do siebie. Nie wierz we wszystkie bzdury, które piszą w necie..... choć czasem trzeba bardzo uważać. Ciąża mojej sis była tak bardzo zagrożona, że nie mogła dotykać brzucha, aby nie wywoływać skurczy....

A do pośmiania się na noc, opowiem Wam co mojej znajomej ktoś zalecił na podniesie żelaza we krwi: weź jabłko, nabij je gwoździami, zostaw na noc. Rano usuń gwoździe i zjedz jabłko.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tak serio serio ktoś jej powiedział?? :D nie wierze hahaha :D

Ja już ide spać... Bo jutra się nie mogę doczekać aż za bardzo.. Dobrej i spokojnej nocki życzę :)

reklama
Tak serio serio ktoś jej powiedział?? :D nie wierze hahaha :D

Ja już ide spać... Bo jutra się nie mogę doczekać aż za bardzo.. Dobrej i spokojnej nocki życzę :)

Nietety serio serio - i pewnie jeszcze w to wierzył ;-)

Spokojnej nocy :) Myśle o Tobie i mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży :-) A bobas w domu ma się na pewno dobrze z tatą i tak, dzieci nie mają poczucia czasu. Buziaki :*

Cześć dziewczyny :-) jeśli jeszcze pozwolicie, to również chciałabym dołączyć do grona lipcówek. Wczoraj rano test pokazał piękną krechę i termin wypada ok 25 lipca. Cieszę się mocno ale i boję, bo jestem kwietniówką 2015. Chcieliśmy z mężem dzieci z małą różnicą wieku, to chyba będziemy mieć :-D Pozdrawiam Was serdecznie i doczytuję od początku, żeby Was lepiej poznać..

Cześć dziewczyny :-) jeśli jeszcze pozwolicie, to również chciałabym dołączyć do grona lipcówek. Wczoraj rano test pokazał piękną krechę i termin wypada ok 25 lipca. Cieszę się mocno ale i boję, bo jestem kwietniówką 2015. Chcieliśmy z mężem dzieci z małą różnicą wieku, to chyba będziemy mieć :-D Pozdrawiam Was serdecznie i doczytuję od początku, żeby Was lepiej poznać..

Witaj! Wooow............! A to twardziel z Ciebie - dzieci rok po roku :)

Kkasiulka, tak sobie wymarzyliśmy, ale teraz mnie cykor obleciał ;-) i nie myśleliśmy, że to tak szybko będzie. Poprzednio staraliśmy się ponad rok.

Hej wieczornie
Olcia ponoć gożdziki działają p/bólowo....tylko jak je stosować ?z tego co googgle podpowiada rozgryźć .....
Aob jakie dramtyzowanie ? Potrzebujesz się wypłakać potrzebujesz wygadać -po to chyba to forum ??? Trzymam kciuki za jutrzejsze usg ! !!! bardzo mocno !
Karolanka o co do dopiero z małym byłam we Władku we wrześniu :) zazdroszczę mieszakania na Pomorzu :D
Myg ...hmmm...miałam pobieraną cytologię na samym początku /jak jeszcze gin nie wiedział a tym bardziej ja.../ więc? wiadomo że musi być delikatnie żeby nie narobić problemów...
Wiadomo że wszystko z umiarem i bedzie ok .
Camel trzymam kciuki za badania ! i wizytę także....Ja jeszcze tydz. poczekam....
Mendoza witaj :)
Kasiulka że w coś takiego ludzie wierzą :eek:

Kkasiulka, tak sobie wymarzyliśmy, ale teraz mnie cykor obleciał ;-) i nie myśleliśmy, że to tak szybko będzie. Poprzednio staraliśmy się ponad rok.

Zawsze mi się marzyły dzieci rok po roku :-) Razem się wychowują, pierwsze lata zapewnie mega ciężkie, ale później....jak już sie będą bawić razem....bajka!

Ja też mam cykora - 3 to nie przelewki ;-) No i zupełnie nie wiem co i jak powiem w pracy.

Która z Was mówiła, że jej zimno?? Bo ja mam z tym teraz ogromny problem, nie jestem jakimś potwornym zmarzluchem, ale teraz to nie potrafię sobie poradzic sama ze sobą! Zasypiam w szlafroku i skarpetkach! :confused2::eek: Siostra mi podpowiedziała, żeby koniecznie sprawdzić poziom tsh..... Jutro idę na badania.

Objawów ciążowym nie mam ŻADNYCH. Zupełnie inaczej nniż przy dziewczynkach.... dzis coś zjadłam nie tak, bo mam zgagę, ale samopoczucie zupełnie nieciążowe.....

Ja też nie wiem jak się przyznam w pracy, jeszcze jednego macierzyńskiego nie skończyłam a tu drugie bez żadnej przerwy. A lubię swoją pracę i chciałabym do niej wrócić.
A objawów też żadnych nie mam. Ale u mnie to koniec piątego tygodnia, więc jeszcze może dać mi maluch popalić.

No Mendoza, szacun :)

Siostra mojego męża tak ma, na początku umeczyla się strasznie... a teraz chłopaki już duzi, do szkoły chodzą, bawią się razem a ona ma spokój :D

reklama
Do góry