Dziecko niestety różnie będzie kopalo bo też sobie lubi pospać
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie zbedne w ciazy go podawac tym bardziej pierwszej, bo zmieszanie sie waszych krwi podczas ciąży jest znikome, dopiero podczas porodu sie to dzieje i dlatego podaje sie imunoglobine po jak dziecko ma + po tacie.Dziewczyny dziś lekarz mówił mi o tym zastrzyku immunoglobuliny ponieważ mamy różne grupy krwi. co sądzicie o podaniu go teraz?
Dziewczyny dziś lekarz mówił mi o tym zastrzyku immunoglobuliny ponieważ mamy różne grupy krwi. co sądzicie o podaniu go teraz?
Ja z mężem też mamy inne gr krwiak ja mam ab rh- a mąż ma 0rh + dzieci mają rh + i dostawalam po porodzie jak dzieci miały zbadana krew
włąsnie na świeżo rozmawiałam o tym z moim ginekologiem. Weszły nowe zalecenia w Polsce. Immunoglobulina jeszcze nie jest obowiązkowo w ciąży ale jest już mocno zalecana, pewnie tylko dlatego zalecana a nie obowiązkowa by koszt spadł na nas a nie państwo. Obecnie zalecają ją po 28 tygodniu ciąży profilaktycznie, Wzrosła też w Polsce zalecana dawka witaminy K dla dzieci po porodzie i to parokrotnie i wit D. Zaraz Wam zeskanuje ulotkę od lekarza o tej immunoglobulinie bo dużo przepisywaniaDla mnie zbedne w ciazy go podawac tym bardziej pierwszej, bo zmieszanie sie waszych krwi podczas ciąży jest znikome, dopiero podczas porodu sie to dzieje i dlatego podaje sie imunoglobine po jak dziecko ma + po tacie.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
włąsnie na świeżo rozmawiałam o tym z moim ginekologiem. Weszły nowe zalecenia w Polsce. Immunoglobulina jeszcze nie jest obowiązkowo w ciąży ale jest już mocno zalecana, pewnie tylko dlatego zalecana a nie obowiązkowa by koszt spadł na nas a nie państwo. Obecnie zalecają ją po 28 tygodniu ciąży profilaktycznie, Wzrosła też w Polsce zalecana dawka witaminy K dla dzieci po porodzie i to parokrotnie i wit D. Zaraz Wam zeskanuje ulotkę od lekarza o tej immunoglobulinie bo dużo przepisywania