reklama
Bo nie trzeba popadać ze skrajności w skrajność, może być ale nie musi Ci tam zaglądaćno wlasnie co do mezczyzn hmm roznie to bywa dlatego tez pytalam, jak to jest bo chcialabym zeby byl przy mnie ale nie chce zeby widzial co sie dzieje od strony poloznej .... a to ze widzi mnie jak jest parcie..to w sumie ok..nie przeszkadza mi to..bedzie mnie motywowacale najwazniejsze aby nie widzial co tam sie dzieje
Needi
Fanka BB :)
A nawet jakby zobaczył np główkę jak mój? A gdzie na dobre i złe? [emoji6] Nie zawsze bedziemy piękne[emoji30]no wlasnie co do mezczyzn hmm roznie to bywa dlatego tez pytalam, jak to jest bo chcialabym zeby byl przy mnie ale nie chce zeby widzial co sie dzieje od strony poloznej .... a to ze widzi mnie jak jest parcie..to w sumie ok..nie przeszkadza mi to..bedzie mnie motywowacale najwazniejsze aby nie widzial co tam sie dzieje
Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom
Needi
A to komu w poprzek był ułożony? [emoji15]Dzięki, ale ja nie byłam na wizycie hahah
Needi, to nie chodzi o męża tylko o mnie, ja nie chcę, żeby to oglądał. Mąż się nie rwie, więc jest ok
Poza tym, poród porodowi nie równy. Ja miałam taki horror, że nie, nie i jeszcze raz nie obecności męża. Wolę mieć prywatną położną i ewentualnie mame.
Flammie
ja o tym własnie kłuciu już pisałam, prawa strona pod żebrami, najpierw mnei mrowiło, a od dwóch tygodni kłuje, czasami wręcz piecze. Niestety znam to z dwóch poprzednich ciąż i niektóre z nas tak mają, zostanie do końca, ja między innymi dlatego nie mogę spać na bokach i śpię na pół siedząco. Zwróć uwagę by stanik nawet lekko Cię nie uciskał
Iwona dzięki, trochę się uspokoiłam. Zaczęło się od takiego ucisku a teraz właśnie kłuje.. Jutro pójdę do lekarza. Może coś można brać na to aby się chociaż wyspać dało?? Bierzesz jakieś leki na takie bóle?
Właśnie dostałam paczkę od bratowej z ubrankami, tylko do pracy dostarczyli, więc rozpakunek zrobie wieczorem w domku. Ale mnie teraz ciekawość zżera
nieufna
Iwona35?
Needi
To delete i oddawaj gratulacje[emoji28]Iwona35?
Iwona35 Tobie gratuluję wizyty ?![emoji4]
zmieniam tylko pozycję, nie wiem czy da sie to farmakologicznie załatwićIwona dzięki, trochę się uspokoiłam. Zaczęło się od takiego ucisku a teraz właśnie kłuje.. Jutro pójdę do lekarza. Może coś można brać na to aby się chociaż wyspać dało?? Bierzesz jakieś leki na takie bóle?
Właśnie dostałam paczkę od bratowej z ubrankami, tylko do pracy dostarczyli, więc rozpakunek zrobie wieczorem w domku. Ale mnie teraz ciekawość zżera
hhahahah tak , chyba mi jak o Poprzeczniaka chodziTo delete i oddawaj gratulacje[emoji28]
Iwona35 Tobie gratuluję wizyty ?![emoji4]
reklama
Gwiazda_237
Nab te bóle możesz brać nospe u magnez i polecam wizytę u lekarza bo albo to tak jak u mnie Twój urok bo macica jest wysoko i będziesz miała tak do końca albo może być ucisk na wątrobę Ja z takimi bólami żyję chyba już dopę 2 miesiąceIwona dzięki, trochę się uspokoiłam. Zaczęło się od takiego ucisku a teraz właśnie kłuje.. Jutro pójdę do lekarza. Może coś można brać na to aby się chociaż wyspać dało?? Bierzesz jakieś leki na takie bóle?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom