reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
no wlasnie co do mezczyzn hmm roznie to bywa dlatego tez pytalam, jak to jest bo chcialabym zeby byl przy mnie ale nie chce zeby widzial co sie dzieje od strony poloznej .... a to ze widzi mnie jak jest parcie..to w sumie ok..nie przeszkadza mi to..bedzie mnie motywowac:)ale najwazniejsze aby nie widzial co tam sie dzieje:)
Bo nie trzeba popadać ze skrajności w skrajność, może być ale nie musi Ci tam zaglądać:)

no wlasnie co do mezczyzn hmm roznie to bywa dlatego tez pytalam, jak to jest bo chcialabym zeby byl przy mnie ale nie chce zeby widzial co sie dzieje od strony poloznej .... a to ze widzi mnie jak jest parcie..to w sumie ok..nie przeszkadza mi to..bedzie mnie motywowac:)ale najwazniejsze aby nie widzial co tam sie dzieje:)
A nawet jakby zobaczył np główkę jak mój? A gdzie na dobre i złe? [emoji6] Nie zawsze bedziemy piękne[emoji30]

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki, ale ja nie byłam na wizycie hahah ;)

Needi, to nie chodzi o męża tylko o mnie, ja nie chcę, żeby to oglądał. Mąż się nie rwie, więc jest ok ;)
Poza tym, poród porodowi nie równy. Ja miałam taki horror, że nie, nie i jeszcze raz nie obecności męża. Wolę mieć prywatną położną i ewentualnie mame.
A to komu w poprzek był ułożony? [emoji15]

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

ja o tym własnie kłuciu już pisałam, prawa strona pod żebrami, najpierw mnei mrowiło, a od dwóch tygodni kłuje, czasami wręcz piecze. Niestety znam to z dwóch poprzednich ciąż i niektóre z nas tak mają, zostanie do końca, ja między innymi dlatego nie mogę spać na bokach i śpię na pół siedząco. Zwróć uwagę by stanik nawet lekko Cię nie uciskał

Iwona dzięki, trochę się uspokoiłam. Zaczęło się od takiego ucisku a teraz właśnie kłuje.. Jutro pójdę do lekarza. Może coś można brać na to aby się chociaż wyspać dało?? Bierzesz jakieś leki na takie bóle?

Właśnie dostałam paczkę od bratowej z ubrankami, tylko do pracy dostarczyli, więc rozpakunek zrobie wieczorem w domku. Ale mnie teraz ciekawość zżera :)

Iwona dzięki, trochę się uspokoiłam. Zaczęło się od takiego ucisku a teraz właśnie kłuje.. Jutro pójdę do lekarza. Może coś można brać na to aby się chociaż wyspać dało?? Bierzesz jakieś leki na takie bóle?

Właśnie dostałam paczkę od bratowej z ubrankami, tylko do pracy dostarczyli, więc rozpakunek zrobie wieczorem w domku. Ale mnie teraz ciekawość zżera :)
zmieniam tylko pozycję, nie wiem czy da sie to farmakologicznie załatwić

reklama

Nab te bóle możesz brać nospe u magnez i polecam wizytę u lekarza bo albo to tak jak u mnie Twój urok bo macica jest wysoko i będziesz miała tak do końca albo może być ucisk na wątrobę ;) Ja z takimi bólami żyję chyba już dopę 2 miesiące ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry