malinka1984
Fanka BB :)
Aob Tata na pewno sobie poradzi!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja jestem okropna matka!!! Moj maluszek jest chory a mnie przy nim nie ma nie ma jeszcze 11mies więc jeszcze nigdy nie był beze mnie tak długo sam a teraz mąż jedzie z nim na pogotowie ja sobie tu leże a on mnie potrzebuje ;( ja tego psychicznie nie wytrzymam ;(
Witajcie! Mnie na całe szczęście choroby omijają chociaż pamiętam w poprzedniej ciąży miałam z tym problem. Kulka dni temu dostałam taki specyfik na mdłości które kosztował na moje oko trochę za dużo bo 33 zł za krople o nazwie IMBIFEM i nie potrafię się jakoś określi co do jego działania. Niby czuję poprawę Ale dopiero dziś. Wcześniej brałam bezpośrednio z łyżeczki do ust Ale nieprawdopodobnie bolał mnie żołądek. Dlatego dziś rozrabiam w małej ilości wody a obie wersje podania są na ulotce. Oczywiście pomaga na chwilę a można brać 3 x na dobe. Ogólnie muszę powiedzieć że strasznie przechodzę ten pierwszy trymestr . Modlę się aby nastał koniec już teraz najpóźniej jutro. Mdłości to dla mnie najgorsze co może być. Brak mi słów. Tak źle się czuję. Ale jeszcze trochę - mam nadzieję że po upływie 3 miesiąca wszystko się skonczy. Którąś dziewczyna pisała o metalicznym posmaku ja mam dokladnie tak samo. I nie wymyslamy sobie tego bo zwykle jedząc czy pijąc trudno nam sobie wyobrazic że czujemy jakiś inny smak. Dlatego jeśli to czujemy to znaczy ze dobrze czujemy.
aob nie stresuj sie. tatuś napewno sobie poradzi.
A mnie tak ten ząb boli ze mam ochote chodzić po scianach znacie cos domowego na uśnieżenie bólu ?