reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Julka, prognozy się nie sprawdzają. U nas na kilka dni przed miało być zimno, deszcz i wiatr. Byłam podłamana, bo wilgoć o wiatr to włosy po chwili by były straszne, a ostatecznie mieliśmy upał jak 150...
Też mi się wydaje, że nazwisko zmieniasz w momencie podpisu dokumentów.

Dziewczyny, mam okazję kupić fakne ciuszki na 68 i więcej. Jaki to może być czas dla dziecka? Ja wiem, że każde inaczej rośnie, ale to na.pierwsze półrocze czy raczej później? Bo fajna opcja, ale znowu zagracić się na rok, zwłaszcza, że teraz sporo wydatków to mam wątpliwości...

Ja 68 miałam na pół roczka

reklama
no to mnie czeka ciekawy poniedziałek:) znajac moj organizm pewnie zachce mi sie mega spac..boze jak tu wytrzymac 2 godzinyyyyyyyyyyy no coz jak trzeba to trzeba:) na szczescie pozniej mam fryzjera w koncuuu bo juz kolro mam dramatyczny;)

Witam się i ja [emoji5]
Mój maluszek ostatnio taki był aktywny że spać nie mogłam a dziś cisza....i już się stresuje. Tym bardziej że mam tą niby infekcje i biorę leki i sama nie wiem czy dobrze robię.

Nie denerwuj się. Ktory masz tydzień i kiedy ostatni raz czułaś ruchy?

Słuchajcie teściowa mnie spytała co bym chciała dla Maji jak się urodzi :O a ja mam wszystko po Martynce- lezaczek, matę, ubranka... macie jakieś pomysły na wiekszy prezent dla noworodka?

spokojnie...poloz sie i wlacz sobie muzyke np Mozarta:) ja wczoraj tak mialam zawsze malutka szaleje a wczoraj moz emnie kopnela 2 x wiec wlaczylam jej Mozarta ale zaczela fikac:)

Ostatnio tylko nie moge sie wyspac bo w nocy sie budze 1 x na siku pozniej zasypiam i nagle sie orientuje, ze spie na wznak...i zaraz sie przekręcam na lewy bok...ale juz czasami mam dosc spania na lewym boku...i szaleje z poduszkami a to pod plecy daje a to pod brzuszek...

Słuchajcie teściowa mnie spytała co bym chciała dla Maji jak się urodzi :O a ja mam wszystko po Martynce- lezaczek, matę, ubranka... macie jakieś pomysły na wiekszy prezent dla noworodka?
hmmm przemysl czy jest cos co mozesz odswierzyc tzn po prostu kupic nowe..np karuzelka do lozeczka, albo ubranka...

hmmm przemysl czy jest cos co mozesz odswierzyc tzn po prostu kupic nowe..np karuzelka do lozeczka, albo ubranka...
A Może tak ubranka na większy rozmiar coś na zimę? Albo fotelik do auta juz powyżej 13 kilo...pomysłów jest dużo. Nie musi to być od razu dla noworodka a na późniejsze miesiące.

eiktkw7i1lgslap3.png

reklama
Needi, może faktycznie na późniejszy czas coś, jeśli wszystko dla noworodka masz ;) ja raczej nie pomogę, bo to moja pierwsza dzidzia i więcej pomysłów nie mam...

Do góry