reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Agnesdem

Przed badaniem nic nie zmieniasz. Jesz tyle ile zawsze... tylko ostatni posiłek 12 godzin przed badaniem

A co do kwiatów zależy jakie...bo przymrozki przy gruncie jeszcze będą na pewno...

Mam sad duży ogród wiec dużo już przerobilam pod tym względem...ja bym się wstrzymała jeszcze

eiktkw7i1lgslap3.png
to tak jak ja :) ale np bratkom nie zaszkodzi. Jestem zwolenniczką kwiatków z rozsady i to włąsnej. Więc przeważnie nasionka rosną w domku, pózniej je weranduje żeby zahartowac i wsadzam, nawet te co niby można siać wprost do gruntu, dodatkowy plus że wtedy wiadomo gdzie kwiatek a gdzie chwast już wylazł:) Najbardziej jednak wielbię cebulowe. żonkile, hiacynty, tulipany a póżniej lilie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Słuchajcie teściowa mnie spytała co bym chciała dla Maji jak się urodzi :O a ja mam wszystko po Martynce- lezaczek, matę, ubranka... macie jakieś pomysły na wiekszy prezent dla noworodka?
mi jakby chciał ktoś kupić tą huśtaweczke automat co i drga i buja nie obraziłabym się:)

spokojnie...poloz sie i wlacz sobie muzyke np Mozarta:) ja wczoraj tak mialam zawsze malutka szaleje a wczoraj moz emnie kopnela 2 x wiec wlaczylam jej Mozarta ale zaczela fikac:)

Ostatnio tylko nie moge sie wyspac bo w nocy sie budze 1 x na siku pozniej zasypiam i nagle sie orientuje, ze spie na wznak...i zaraz sie przekręcam na lewy bok...ale juz czasami mam dosc spania na lewym boku...i szaleje z poduszkami a to pod plecy daje a to pod brzuszek...
ja z reguły spię na wznak:) na masie poduszek

no ja tez obkladam sie jaskami..jak tylko moge no ale slyszalam ze na wznak nie powinno sie spac bo niby jest zle krazenie dla malenstwa?

jejku ale mnie odrzucilo wlasnie od kurczaka szokkkk chyba mi sie przejadl:/

no ja tez obkladam sie jaskami..jak tylko moge no ale slyszalam ze na wznak nie powinno sie spac bo niby jest zle krazenie dla malenstwa?

jejku ale mnie odrzucilo wlasnie od kurczaka szokkkk chyba mi sie przejadl:/
jakbyś spała nisko to tak, a wyżej nic się nie uciska, Ja z róznych przyczyn nie mogę spać na bokach a jak już to dość krótko

reklama
Needi ja póki co z prezentów zamówiłam szumisia bo dla starszaka nie miałam a dużo osób chwali oraz ubranka te całkiem malutkie na krótki rekawek bo Daniel był z 20.07 a teraz liczę ze urocze szybciej więc pewnie się przydadza. Boje się późniejszych prezentów bo nie mam miejsca a każdy będzie chciał z czymś wpaść:)

Co do spania na wznak to słyszałam ze większy to dyskomfort dla nas bo trudniej się oddycha bo wtedy jest jakiś ucisk. malenstwu ponoć to w ogóle nie przeszkadza. Zatem ja śpię tak jak mi wygodnie :) a najlepiej zasypiam i oddycham na lewym boku więc po problemie :)
Dzisiaj byłam z Danielem na basenie. Był mega grzeczny więc się nakracilam na czestsze wizyty. Do tej pory przy wyjsciu ryk i problem z ubieraniem. Dzis ntomiast zero placzu i wrzaskow. Jednak powoli robi się kumaty mój mały szkrab ;)
Zastanawiam sie ylko ile czasu dam radę jeszcze czlapać na ten basen. Bo brzuch mimo że z mniejszych zaczyna przeszkadzać.

Do góry