reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
sukienka taka z- zdjęcie ze stronki happyMum
sukienka.jpg
ja jestem grubsza i mam wiekszy brzucch niż ta modelka :-)

Needi, mi zawsze się woda zbiera, po porodach sikam przez trzy dni non stop i po tyg mam kolejne 5 kg mniej :-) (oprócz tego co jest na minusie po samym porodzie)

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 126
Dziś w środku nocy, nie pierwszy już raz, mój kot uznał, że przydałaby mi się akupunktura i zaaplikował mi cały zestaw pazurków prosto w stopy... po czym uciekł do kuchni z nadieją, że należy mu się jedzenie za to :)

Kochany kiciuś;)

Mój kot odkąd jestem w ciązy ciągle się do mnie tuli,na krok nie odstępuje-nawet jak się kapię to siedzi na pralce i czeka,w nocy śpi pod drzwiami sypialni-słodziak mój-ciekawe jak zareaguje na dzidziusia-mam nadzieję ze nie bedzie problemu bo nie chce go oddawać a w razie czego pojedzie do szwagierki ;)

Jutro idę na wesele-cieszę się bo uwielbiam takie uroczystości.Mam nadzieję że wytrzymam chociaż do północy;)

ja 23+5 dni 10 kg do przodu:eek:

Ja będę musiała wytrzymać do końca na weselu i do tego mamy poprawiny...mam nadzieje ze dam jakoś rasę... najgorzej z ta moja bezsennościa w nocy

reklama
Kochany kiciuś;)

Mój kot odkąd jestem w ciązy ciągle się do mnie tuli,na krok nie odstępuje-nawet jak się kapię to siedzi na pralce i czeka,w nocy śpi pod drzwiami sypialni-słodziak mój-ciekawe jak zareaguje na dzidziusia-mam nadzieję ze nie bedzie problemu bo nie chce go oddawać a w razie czego pojedzie do szwagierki ;)

Jutro idę na wesele-cieszę się bo uwielbiam takie uroczystości.Mam nadzieję że wytrzymam chociaż do północy;)

ja 23+5 dni 10 kg do przodu:eek:

Twój to dopiero słodko się zachowuje :)

Ostatnia edycja:
Do góry