reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
sukienka taka z- zdjęcie ze stronki happyMum
sukienka.jpg
ja jestem grubsza i mam wiekszy brzucch niż ta modelka :-)

Needi, mi zawsze się woda zbiera, po porodach sikam przez trzy dni non stop i po tyg mam kolejne 5 kg mniej :-) (oprócz tego co jest na minusie po samym porodzie)

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 120
Dziś w środku nocy, nie pierwszy już raz, mój kot uznał, że przydałaby mi się akupunktura i zaaplikował mi cały zestaw pazurków prosto w stopy... po czym uciekł do kuchni z nadieją, że należy mu się jedzenie za to :)

Kochany kiciuś;)

Mój kot odkąd jestem w ciązy ciągle się do mnie tuli,na krok nie odstępuje-nawet jak się kapię to siedzi na pralce i czeka,w nocy śpi pod drzwiami sypialni-słodziak mój-ciekawe jak zareaguje na dzidziusia-mam nadzieję ze nie bedzie problemu bo nie chce go oddawać a w razie czego pojedzie do szwagierki ;)

Jutro idę na wesele-cieszę się bo uwielbiam takie uroczystości.Mam nadzieję że wytrzymam chociaż do północy;)

ja 23+5 dni 10 kg do przodu:eek:

Ja będę musiała wytrzymać do końca na weselu i do tego mamy poprawiny...mam nadzieje ze dam jakoś rasę... najgorzej z ta moja bezsennościa w nocy

reklama
Kochany kiciuś;)

Mój kot odkąd jestem w ciązy ciągle się do mnie tuli,na krok nie odstępuje-nawet jak się kapię to siedzi na pralce i czeka,w nocy śpi pod drzwiami sypialni-słodziak mój-ciekawe jak zareaguje na dzidziusia-mam nadzieję ze nie bedzie problemu bo nie chce go oddawać a w razie czego pojedzie do szwagierki ;)

Jutro idę na wesele-cieszę się bo uwielbiam takie uroczystości.Mam nadzieję że wytrzymam chociaż do północy;)

ja 23+5 dni 10 kg do przodu:eek:

Twój to dopiero słodko się zachowuje :)

Ostatnia edycja:
Do góry