Needi
Fanka BB :)
Dochód na os nie może przekroczyć 800 zła jak liczy się na dwójkę?
tzn na to pierwsze żeby też dostać jakie są kryteria?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dochód na os nie może przekroczyć 800 zła jak liczy się na dwójkę?
tzn na to pierwsze żeby też dostać jakie są kryteria?
no my się nie łapiemy przekraczamy pare groszy...Dokladnie dochod na jedna osobe nie moze przekraczac 800zl a jak ma sie niepełnosprawne dziecko to 1200zl (albo 1100zl nie pamietam)
ja tak ok 6 -7kgOni biorą pod uwagę dochód za rok poprzedni, tak czytałam.
Dziewczyny, ile przytyłyście do tej pory? Pytam z czystej ciekawości :-). Ja mam prawie 11 kg na plusie, w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam 15 kg. U mnie dziś 25 tyg i 5 dni.
Mama chciała być grzeczna ;-)mi wczoraj przyszła sukienka z HappyMum i wysłałam mamie zdjęcie jak się w nią ubrałam. Mama napisała mi, że chyba mam nogi trochę spuchnięte. Pewnie zbiera mi się woda, ale wszystkie wyniki mam w normie :-)