reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie piatusiowo :)

Iwona wspolczuje chrapania wspolokatorki.. nienawidzę tego odglosu, moj maz jak ma więcej kg to chrapie i sapie (glosno oddycha) i spalam w stoperach albo wyganialam Go z lozka...

W zeszly weekend maz sie rozlozyl a teraz synek mi sie rozklada :( ehh.. niech ta pogoda się juz unormuje i chorubska pojda precz...

U mnie wielkie odliczanie czas zaczac :) 100dni do porodu mi zostało :D

Witajcie piatkowoooooo ale pogoda coo fatalna ja wczoraj tubnie bylam bo miałam.troche spraw do załatwienia..ale ogólnie odpoczywamm tez czytałam.ksiazke.o.ciazy słuchałam z malutka muzyczki ale szalała w brzuszku :-) ogólnie u mnie jakoś leci...mąż przeprosił za to co powiedział ale jakoś tak mi dziwnie wiadomo wyluzować sobie wiele rzeczy.Sluchajcie a jak Wasi mężowie mają jakieś pasje..hobby?
My juz zaczynamy 6 miesiącach jejkuuuuuu jeszcze 3 miesiące i rodzimy :-) Kochane mimo deszczowej pogody życzę miłego dzionkaaaaa

reklama
Cześć dziewczyny

Iwona ile zastrzyków cię jeszcze czeka i czy lekarze coś już mówili?

U nas dopiero co skończył padać śnieg z deszczem. Okropnie jest

Wczoraj Martynka miała taki humor że się zastanawialam jakim cudem chcę drugie dziecko ;-)

A najważniejsze że czytałam na stronie ministerstwa że wnioski na 500+ składane są od dziś do czerwca a potem przerwa do grudnia żeby zobaczyć jak pójdzie organizacja :-\. Ale się wkurzylam

Do góry