reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Alinka nie znam się na tym ale kiedyś czytałam ze sa leki tego typu które można brać w ciąży ale podobno do 3 trymestru może idź i się dopyta .Bo szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko ma biorę całą ciążę leki na padaczkę i mi powiedzieli ze dziecko i tak jak je biorę ton piersią będę mogła karmić chodź u nas w rodzinie rzadko kto ma pokarm wiec zobaczymy jak będzie ;)
Gwiazda mój psychiatra twierdził że wogóle nie powinnam brać, a z kolei szpitalna psycholog twierdzi że można ale tak jak piszesz do trzeciego trymestru więc to nijak sprawy nie rozwiązuje. bo nawet jeśli zrezygnuję z karmienia to i tak muszę wytrzymać do porodu a to jeszcze conajmniej 12 tygodni, no i zanim zaczną działać leki kolejne kilka tygodni.
Masz rację że lepiej żebym była spokojna i stabilna emocjonalnie a z karmieniem tez niewiem co wyjdzie bo z córą istna tragedia.

Gwiazda mój psychiatra twierdził że wogóle nie powinnam brać, a z kolei szpitalna psycholog twierdzi że można ale tak jak piszesz do trzeciego trymestru więc to nijak sprawy nie rozwiązuje. bo nawet jeśli zrezygnuję z karmienia to i tak muszę wytrzymać do porodu a to jeszcze conajmniej 12 tygodni, no i zanim zaczną działać leki kolejne kilka tygodni.
Masz rację że lepiej żebym była spokojna i stabilna emocjonalnie a z karmieniem tez niewiem co wyjdzie bo z córą istna tragedia.
ja mam leki depresyjne i na moich pisze zakaz w ciazy ;/

Dziewczyny magnez naprawdę pomaga na twardnienie. ja zażywam 3x dziennie. zrobiłam sobie przerwę na 3 dni i zaczęły się skurcze nóg i brzuch mi twardnial. teraz mam spokój, regularnie zażywany wiele pomaga ;)

Mi brzuch tak twardnieje od wczesnej ciąży. Zależy to od wysilku mojego, nastrojów. .. jedyne co wtedy to sikam :-)
Gin przepisał mi teraz Magne B6 a propo skurczu nóg 3x1 ale dopiero dziś zaczęłam brać

Alinko na każdym leku pisze ze kobiety w ciąży nie powinny brać na moich lekarz przecie padaczkowych tez ;( bo niestety od tego może być rozczep wargi .A zawsze myślę lepiej być pod opieką lekarza i na lekach niż ma się coś stać poważnego .

Alinko na każdym leku pisze ze kobiety w ciąży nie powinny brać na moich lekarz przecie padaczkowych tez ;( bo niestety od tego może być rozczep wargi .A zawsze myślę lepiej być pod opieką lekarza i na lekach niż ma się coś stać poważnego .
Gwiazda przy padaczce to wogóle niema się co zastanawić, też bym brała, w moim przypadku myślałam że dam radę ale jak tak dalej pójdzie idę po pomoc bo wiem już jak łatwo się pogrążyć a jak długo potem się z tego wychodzi:-(

reklama
Tak piszecie o twardnieniu brzucha i zastanawiam się czy mnie to nie dotyczy czy nie umiem tego rozpoznać...! Brzuchol w ogóle mam twardy ale żeby macica się stawiała to nie wiem☺

Do góry