reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

witam się z Wami w ten piękny słoneczny dzień i mam nadzieję, że Święta mijają Wam spokojnie :)

u mnie z nowości wczoraj przed kąpielą zauważyłam że sączy się troszkę siara. Najpierw się przestraszyłam, ale potem poczytałam, że to chyba normalne...

jak się czujecie?

reklama
Witajcie Kochane :)
Jak tam Wam mijaja święta?

Julka89.89 nie mam pojecia.. ja odkad biore zelazo (tez mam anemię) to czuje się o niebo lepiej, ciut wiecej energii mam :)

Juuhuu 105dni do porodu, 91 do donoszonej ciazy :)
Dzis zaczynam 26tydz :D ostatni tydzień drugiego trymestru :)

Mi zostało 109 dni i 95 do donoszonej ciąży juz bliżej niż dalej ;)

giulia to całkiem normalne :)
ja jak scisne sutka to tez mi leci... raz z ciekawości sprawdziłam... :)

Gwiazda_237 ooooo tak :D :D już się doczekać nie mogę! w piątek widziałam miesięcznego chłopczyka (kolezanka urodziła) booooziuniu jakie cuuuudo <3 napatrzeć sie nie mogłam i trochę niedowierzam że znów takiego małego Szkraba będę mieć w domu :)

Witam i ja

Jak wam lecą swieta? Bo ja przejedzona zaraz zbieramy się na spacer
Denerwuje się bo dzidzia coś malo dzisiaj kopie

Cześć
Po świętach jestem szersza niż dłuższa ale to były udane święta
U mnie 114 dni do terminu porodu 100 do donoszonej ciąży

reklama
Witam Was kochane. Zniklam wracam. Dzis chyba jako pierwsza lipcowa mama powitalam swojego maluszka na swiecie. Jak wiecie pomimo zadnych szans i pomocy lekarskiej odmowilam usuniecia ciazy. I w swieta Zmartwychwstania panskiego moge mowic o moim malym osobistym cudzie...

Teos ma 700 g 33 cm wzrostu 9 pkt Apgar i wielka chec do zycia. Oddycha sam (pomimo bezwodzia/malowodzia od 6 tygodni) i jest bardzo ruchliwy. Jutro badamy narzady i staramy sie przetrwac te pierwsze najtrudniejsze godziny. Choc nieukrywam jestem pelna nadziei...

wybaczcie ze stchorzylam i zniklam. Praktycznie caly ten czas bez WaS przeplakalam i przemodlilam sie. Ciezko bylo mi czytac o Waszym szczesciu gdy lekarze mnie zbywali i nie dawali szanse straszyli kalectwem i deformacjami w najlepszym wypadku! Takze nie ufajcie do konca lekarzom wszystko sie okaze po porodzie. Nie traccie nigdy nadziei. Buziaki dla Was trzymam kciuki za lipcowki!

Do góry