reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Zdrowych wesołych świąt Wielkiej Nocy:)

Załączniki

• 1459027396722.jpg
    1459027396722.jpg
    99,2 KB · Wyświetleń: 91
Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w rodzinnym gronie.images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 94
Ciezaroweczki, zycze Wam cudownych Swiat. Przede wszystkim zdrowych i spokojnych! Samych pysznosci na stole (po ktorych nie pojawi sie zgaga), rodzinnej atmosfery, relaksu, sloneczka i niech Wam Kruszynki szaleja wesolo w brzuszkach!

A co do sloneczka, to powiedzcie mi czy chodzicie w zimowych kurtkach jeszcze czy juz wrzucilyscie cos lzejszego, bo nie wiem jak sie spakowac do PL?

Witam sie i ja w ten Wielkanocny poranek. Zycze Waz zdrowia, milosci i wszelkich Bozych lask aby kazda z nas doczekala sie swojego "kurczaczka".

ps my od 2dni chorujemy gardlo,katar itp. wiec nie poswietuje ale mam nadzieje ze limit pecha wyczerpalam bo nawet na lezaca mozna zachorowac :-(

Wszystkim lipcoweczkom życzę zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie rodzinnym.

Gwiazda i nafoczka dla Was jeszcze więcej zdrowia!

Radosnych swiat, przede wszystkim zdrowych. Ja jeszcze kaszel mam paskudny, ale bez temperatury na szczescie. Jednak leze plackiem przez swieta, nudno tak, ale miesnie bola wiec ruszac sie nie ma jak. Szkoda tak pieknej pogody, bo ze spacerkow nici.

witam się! życzę zdrowych i pogodnych Świąt <3

My dopiero wybieramy się w gości. Dziewczyny jak łeb mnie boli dziś, masakra.

Życzę zdrówka chorym Mamusiom :(

witajcie moje kochane. ja święta spędzam w domu. duzo jedzenia, filmów i miłości :) odkąd zaczęłam zażywać żelazo które mi przepisał lekarz na anemię to czuje jej pogorszenie, ciągle bym spala i ciągle jestem zmeczona. musze mieć ze dwie drzemki w dzień bo jestwm nie do życia. czy to możliwe czy zbieg okoliczności ?
duzi wypoczynku wam życzę :)

reklama
Witajcie Kochane :)
Jak tam Wam mijaja święta?

Julka89.89 nie mam pojecia.. ja odkad biore zelazo (tez mam anemię) to czuje się o niebo lepiej, ciut wiecej energii mam :)

Juuhuu 105dni do porodu, 91 do donoszonej ciazy :)
Dzis zaczynam 26tydz :D ostatni tydzień drugiego trymestru :)

Do góry