reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Ja już byłam popsprzątać na cmentarzu. Zwykle stroiki robię sama, ale w tym roku odpuściłam sobie i kupiłam gotowe. Biała kiełbaska się marynuje i zaraz biorę się za sernik z rosą i to by było na tyle bo na Wielkanoc jesteśmy zaproszeni a to co robię to tylko po to, że nie lubię z pustymi rękoma nigdzie się pojawiać.
Pogoda u mnie dziś piękna. Słoneczko, 11 stopni aż miło:)

Pewnie już nie będzie czasu więc:
ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM KOCHANE I WASZYM RODZINKOM RADOSNYCH ŚWIĄT W PRAWDZIWEJ RODZINNEJ ATMOSFERZE, DZIECIĄTKOM CZEKAJĄCYM NA PRZYJŚCIE NA ŚWIAT ZDRÓWKA I 10/10 PKT JAK JUŻ SIĘ DO NAS WYDOSTANĄ . BUZIAKI I GORĄCE UŚCISKI :)

reklama
Agnes - usg na widzimisię się niestety nie robi. Po co denerwować malucha ultradzwiekami? Kiedyś nie robiono w ogóle usg, teraz zaleca się TYLKO trzy w trakcie całej ciąży. Poza tym, czy mogłabyś używać literek pojedynczo, okropnie się czyta.
Ja mam usg często...czasami na własną prośbę bez pomiarów żeby tylko zobaczyć co z dziećmi. I nie uważam ze to jest denerwowanie maluszka. Lepiej raz za dużo niż raz za mało. Zaraz okaże się że w ciąży trzeba by w słoiku się zakręcić. Nie przesadzajmy. Po to są lekarze i te badania żeby z nich korzystać.

Wypuścili mnie ze szpitala... napięcia pojawiają się jeszcze ale już nie tak jak ostatnio. Leżakujemy do końca ciąży juz...
Za miesiąc może półtorej idę na patologie na podanie sterydów maluchom w razie gdyby coś miało się zacząć wcześniej niż powinno...
Wyciszamy skurcze i oszczędzamy się...

Wesołych Świąt Wam życzę.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

reklama
Do góry