reklama
nieufna
Fanka BB :)
Cześć
Ja zaganiania jestem, remont dobiegł końca,trzeba było wszystko ogarnąć, ale jest super
Do tego przygotowania do świąt, więc same rozumiecie
Nie doczytam, ale mam nadzieję, że u Was wsio ok.
Zdrowych, spokojnych, rodzinnych i radosnych świąt Wam życzę :*
Ja zaganiania jestem, remont dobiegł końca,trzeba było wszystko ogarnąć, ale jest super
Do tego przygotowania do świąt, więc same rozumiecie
Nie doczytam, ale mam nadzieję, że u Was wsio ok.
Zdrowych, spokojnych, rodzinnych i radosnych świąt Wam życzę :*
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja napewno będę spać w jednym pokoju z małym i właśnie ja chcę dostawkę do lozka
Lizzy_
U mnie pasztecik w piecu, pycha będzie! Ale padam!
Ja mam usg na każdej wizycie, czyli tak co 3tygodnie, ale w sumie ostatnio mój lekarz pokazywał mi dzidziusia w lutym, teraz na połówkowym widziałam. A tak tylko sam mierzy szybko.
U nas będzie maluch spał na początku z nami w pokoju. Nie wyobrażam sobie w nocy biegać... mąż ma mocny sen to musi wytrzymać
Ja mam usg na każdej wizycie, czyli tak co 3tygodnie, ale w sumie ostatnio mój lekarz pokazywał mi dzidziusia w lutym, teraz na połówkowym widziałam. A tak tylko sam mierzy szybko.
U nas będzie maluch spał na początku z nami w pokoju. Nie wyobrażam sobie w nocy biegać... mąż ma mocny sen to musi wytrzymać
Witajcie dziewczyny☺
Ja z rana trochę odpoczywalam i przyglądałam się jak teściowa prasuje i wiesza mi firanki ☺ jakiś szybki obiad i teraz wstawilam placek do piekarnika, jak się upiecze to jeszcze masa i będzie gotowy. Mąż zrobił sałatke a wieczorem wstawie miesko do pieczenia i nic już nie robię bo kręgosłup już odmawia posłuszeństwa...
Ja również życzę wszystkim brzuchatkom przede wszystkim zdrowych i radosnych Świat Wielkanocy ☺☺☺☺ jedzmy ☺ i odpoczywajmy w gronie najbliższych ☺
Ja z rana trochę odpoczywalam i przyglądałam się jak teściowa prasuje i wiesza mi firanki ☺ jakiś szybki obiad i teraz wstawilam placek do piekarnika, jak się upiecze to jeszcze masa i będzie gotowy. Mąż zrobił sałatke a wieczorem wstawie miesko do pieczenia i nic już nie robię bo kręgosłup już odmawia posłuszeństwa...
Ja również życzę wszystkim brzuchatkom przede wszystkim zdrowych i radosnych Świat Wielkanocy ☺☺☺☺ jedzmy ☺ i odpoczywajmy w gronie najbliższych ☺
LuckyJuly2016
Dawno mnie nie było, chyba cieżko bedzie nadrobić zaległości [emoji16]
U mnie jest spora sypialnia i Mąż stwierdził ze ja i mały mamy byc z nim bo początkowo chciałam sie "wynieść" do drugiego pokoju, ale teraz wydaje mi sie ze jego wersja jest rozsądniejsza, a jak to wyjdzie w praktyce to zobaczymy, ale napewno jesteśmy zgodni ze ma to byc okres przejściowy dopóki młody nie bedzie mógł nocować w swoim pokoju
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
U mnie jest spora sypialnia i Mąż stwierdził ze ja i mały mamy byc z nim bo początkowo chciałam sie "wynieść" do drugiego pokoju, ale teraz wydaje mi sie ze jego wersja jest rozsądniejsza, a jak to wyjdzie w praktyce to zobaczymy, ale napewno jesteśmy zgodni ze ma to byc okres przejściowy dopóki młody nie bedzie mógł nocować w swoim pokoju
LuckyJuly2016
Poza tym zaczyna mnie chyba choróbsko łapać [emoji53]
Dreszcze, na przemian zimno albo gorąco. Masakra, łyknelam Apap i herbapect i pod kołderkę, mam nadzieje ze mnie nie rozłoży [emoji22]
Dreszcze, na przemian zimno albo gorąco. Masakra, łyknelam Apap i herbapect i pod kołderkę, mam nadzieje ze mnie nie rozłoży [emoji22]
Gwiazda_237
hej kochane ja chce juz lipiec tak mnie bola zebra i plecy ;( trochce posprzątalam i musiałam się położyć ;( więcej śpię i leżę niż coś robię ; ( masakra jakas ; ( A dziś spala od 10 do 15
reklama
tak jak kiedyś nie robiono wcale tak i opinia o szkodliwości tez była kiedyś.. teraz sa badania z różnych niezależnych środowisk, że USG wcale nie szkodzi, co najwyżej troche denerwuje dziecko i to nie zawsze bo mój to nawet potrafi je spokojnie przespaćAgnes - usg na widzimisię się niestety nie robi. Po co denerwować malucha ultradzwiekami? Kiedyś nie robiono w ogóle usg, teraz zaleca się TYLKO trzy w trakcie całej ciąży. Poza tym, czy mogłabyś używać literek pojedynczo, okropnie się czyta.