reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

mid_4a85fade19b3ac1e800851bdf3eb6585.jpg

WESOŁYCH ŚWIĄT:)

Załączniki

• mid_4a85fade19b3ac1e800851bdf3eb6585.jpg
    mid_4a85fade19b3ac1e800851bdf3eb6585.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 562
reklama
Cześć:)
Ja zaganiania jestem, remont dobiegł końca,trzeba było wszystko ogarnąć, ale jest super:)
Do tego przygotowania do świąt, więc same rozumiecie:)
Nie doczytam, ale mam nadzieję, że u Was wsio ok.

Zdrowych, spokojnych, rodzinnych i radosnych świąt Wam życzę :*

Czy wy planujecie spanie z dzieckiem w jednym pokoju?

Spokojnych i radosnych Świąt!! :)

Ostatnia edycja:
U mnie pasztecik w piecu, pycha będzie! Ale padam!

Ja mam usg na każdej wizycie, czyli tak co 3tygodnie, ale w sumie ostatnio mój lekarz pokazywał mi dzidziusia w lutym, teraz na połówkowym widziałam. A tak tylko sam mierzy szybko.

U nas będzie maluch spał na początku z nami w pokoju. Nie wyobrażam sobie w nocy biegać... mąż ma mocny sen to musi wytrzymać :p

Witajcie dziewczyny☺
Ja z rana trochę odpoczywalam i przyglądałam się jak teściowa prasuje i wiesza mi firanki ☺ jakiś szybki obiad i teraz wstawilam placek do piekarnika, jak się upiecze to jeszcze masa i będzie gotowy. Mąż zrobił sałatke a wieczorem wstawie miesko do pieczenia i nic już nie robię bo kręgosłup już odmawia posłuszeństwa...

Ja również życzę wszystkim brzuchatkom przede wszystkim zdrowych i radosnych Świat Wielkanocy ☺☺☺☺ jedzmy ☺ i odpoczywajmy w gronie najbliższych ☺

Dawno mnie nie było, chyba cieżko bedzie nadrobić zaległości [emoji16]
U mnie jest spora sypialnia i Mąż stwierdził ze ja i mały mamy byc z nim bo początkowo chciałam sie "wynieść" do drugiego pokoju, ale teraz wydaje mi sie ze jego wersja jest rozsądniejsza, a jak to wyjdzie w praktyce to zobaczymy, ale napewno jesteśmy zgodni ze ma to byc okres przejściowy dopóki młody nie bedzie mógł nocować w swoim pokoju

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Poza tym zaczyna mnie chyba choróbsko łapać [emoji53]
Dreszcze, na przemian zimno albo gorąco. Masakra, łyknelam Apap i herbapect i pod kołderkę, mam nadzieje ze mnie nie rozłoży [emoji22]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

hej kochane ja chce juz lipiec tak mnie bola zebra i plecy ;( trochce posprzątalam i musiałam się położyć ;( więcej śpię i leżę niż coś robię ; ( masakra jakas ; ( A dziś spala od 10 do 15 ;)

reklama
Agnes - usg na widzimisię się niestety nie robi. Po co denerwować malucha ultradzwiekami? Kiedyś nie robiono w ogóle usg, teraz zaleca się TYLKO trzy w trakcie całej ciąży. Poza tym, czy mogłabyś używać literek pojedynczo, okropnie się czyta.
tak jak kiedyś nie robiono wcale tak i opinia o szkodliwości tez była kiedyś.. teraz sa badania z różnych niezależnych środowisk, że USG wcale nie szkodzi, co najwyżej troche denerwuje dziecko i to nie zawsze bo mój to nawet potrafi je spokojnie przespać

Do góry