julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ja jeszcze nie mam na tyle ubranek dla młodego żeby nastawić pranie wiec i prasowania bie mam, za to córki ubrania już się ładnie piętrzą;PLudzie ale mnie nogi bolą. Sprzątałam pralnie i długo stała układając za duże jeszcze ciuchy Martyny i dało mi to popalić. Za jakiś czas trzeba się będzie wziąć za pranie i prasowanie dla Mai bo poźniej nie dam rady.
Zauważyłam że apetyt mi wzrasta a słodkie to wciągam nosem w ilościach masowych. Coś czarno widzę to moje "przytyje mniej niż w poprzedniej ciąży" :-(
mam to samo, to jest straszne.....Dziewczyny tez macie takie humoru w ciąży ? bo ja potrafię się śmiać a za godzinę płakać. i tak właśnie jest dziś
Powiem ci Iwona że ja też czuje że mi z dnia na dzień brzuszek wywaliło, bo normalnie ciężko mi chodzić, oddychać już nie wspomnę ze kozaków nie mogę sobie założyćCzułam,że mocno urósł bo bardzo mi brzuch wywaliło, nawet mąz stwierdził, że taki miałam z dziewczynkami jak byłam tuż przed porodem (przesadził, w 7 miesiącu taki miałam;D oglądałam zdjęcia), skóra mnie już piecze, tak się naciągnęła i przewracanie się z boku na bok to już dla mnei wyczyn, nie mówiąc o pedicure. Jak pytają się mnie ludzie o termin to są mocno zdziwieni, że na lipiec dopiero. Ja to zaczynam myśleć że chyba ktoś mi coś źle policzył Swoją drogą to moja siostra starsza miała normalny okres do 3 miesiąca, babcia moja mówiła że też tak miała. Jeszcze się okaże, że wykluje się w czerwcu