reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Flammie witaj! [emoji5]

U mnie tez zdążają sie "głupie" sny ale mój Mąż ostatnio śni o dzieciaczkach, chyba zaczyna przezywać nadejście potomka [emoji28]

Tez nabrałam smaka na lody a niedaleko gin mam mc'a.... Hmm chyba wybiorę sie na mcfluryyyyy [emoji848]
Jestem po ważeniu i jak do tej pory mam na +6 z "hakiem"
To dużo...?
A Mąż mnie dziś pyta czy wypycham brzuch ze taki duży [emoji85]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Fazerkamm
Tak taka wada podobno nie kwalifikuje do cc ale jakoś mam obawy...
Moze niepotrzebnie
Ostatnio zaczynam łapać stracha przed rozwiązaniem, chyba muszę wyluzoeac

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja dziś byłam ma paru zakupach. i odwiedziłam 5 10 15. promocja była i miałam na karcie punkty wiec za 30 zł kupiłam body pajacyk skarpetki i rękawiczki

Załączniki

• 20160322_163813.jpg
    20160322_163813.jpg
    337,3 KB · Wyświetleń: 107
  • 20160322_163759.jpg
    20160322_163759.jpg
    268,2 KB · Wyświetleń: 101
oooo jakie śliczne bodziaki <3

w czwartek jedziemy na pogrzeb...siostra naszego przyjaciela zmarła nagle. Miała sekcję i okazało się, że dostała zator. Śmierć na miejscu, zemdlała i koniec. Miała 28lat i zostawiła 2 dzieciaków :/ szok.

oooo jakie śliczne bodziaki <3

w czwartek jedziemy na pogrzeb...siostra naszego przyjaciela zmarła nagle. Miała sekcję i okazało się, że dostała zator. Śmierć na miejscu, zemdlała i koniec. Miała 28lat i zostawiła 2 dzieciaków :/ szok.
straszne to:(

reklama
Dziewczyny coś na poprawienie humoru...mój mąż zawieszał dziś firanki i zasłony, zaniepokoiło mnie co on tak długo w tym pokoju siedzi postanowiłam sprawdzić okazało się że mój jakże pomysłowy małżon mierzy zasłone miarą, dzieli jej długość na karkulatorze przez liczbę żabek i przykładając miarkę zawiesza w odpowiedniej odległości, no wiecie co mi by się chyba nie chciało:eek: może go zgłoszę do perfekcyjnej pani domu:cool2:

Do góry