reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć dziewczyny :)
U mnie dziś na obiad makaron z piersią z kurczaka i brokułami w sosie beszamelowym :)
u nas ze współżyciem nic się nie zmieniło, jest tak samo jak przed ciążą. Mam tylko nadzieję że lekarz nie zabroni :)

U mnie za ścianą remont :( masakra od rana coś wiercą, rozwalają i przycinają panele... oby szybko się skończyło, bo nienawidzę takich dźwięków...

A wiecie co mnie w ciąży teraz tak naszło? Taka hm... matczyna troska o przyszłość naszej rodziny, nie wiem jak to inaczej nazwać. I wiecie, ciągle myślę o szwagrze, który sprawia dużo problemów rodzinie. Dawniej jakoś miałam to bardziej w nosie, a teraz ciągle o tym myślę, jaki to przykład dla dziecka będzie, jak to będzie za naście, czy dziesiąt lat...

A zmiany nastrojów też mam. Od takiego smutku, po po prostu śmiech na cały głos przez kilka minut z jakiejś pierdoły...

Hej dziewczyny, u mnie ta pogoda wiosenna coś nie dopisuje, przed chwilą lało.
Ja jestem tak wściekła że aż mi się płakać chce i brzuch mnie rozbolał:baffled:
Rano poszłam wykupić receptę którą dostałam w szpitalu, okazało się że niema pieczątki i że mogą wydać ale bez zniżki, dla mnie zapłacić 120 zł zamiast 40 to duża przeginka więc pojechałam do rodzinnego zeby przepisał mi to od nowa, oczywiście musiałam godzinę czekać bo babsztyl w rejestracji nie rozumie że jestem w ciąży i boję się zarazić od kaszlących i smarkających ludzi. Lekarka zrobiła mi wykład że powinnam mieć wypis przy sobie:wściekła/y: bo ja noszę wypisy po kieszeniach, przesłuchała mnie jaką mam wagę, że niemam za dużo jeść bo dziecko będzie za wielkie i będzie musiało zostać na obserwacji, naprawde niech mnie motywują więcej, już mam przez to stany lękowe:-( :(
W końcu recepte wypisała, jak się okazało w aptece na lek o połowe za niską dawkę i o przedłużonym uwalnianiu zamiast zwykłego, tu już nie wytrzymałam i się popłakałam w tej cholernej aptece, Pani dała mi ten lek i kazała donieść dobrą recepte jak będe miała.
co jest z tymi ludzmi, czy tylko ja trafiam na jakichś idiotów gdzie się rusze?

Witam i ja
Dalej w szpitalu dzisiaj miałam usg dzidzia przybrała na wadze ale wolą mnie zostawić na obserwacji ciekawe jak długo

Hej. Tez wylądowałam w szpitalu ze skurczami. Krążek mi się wysunął..g

Leżę pod kroplowka z magnezem. I czekam na usg.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Iwonka bedzie dobrze ,wszystko dla dzidzi !!! bedzie dobrze kochana :D spokojnie wypuszczą cię...Antybiotyk masz dożylnie czy tabletki??
Ja dziś weny nie mam na nic...a obiad trzeba ...i prasowanie którego nienawidzę !!! brrrr
Lizzy chyba syndrom wicia gniazdka masz :D
Alinka też chyba bym się poryczała...taka znieczulica i wszędzie gęba o wszystko ...a człowiek tylko człowiekiem jest....
Patuśka będzie dobrze ! masz kciuki za WAS troje !!!

reklama
Do góry