reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
A humory to u mnie mega w niedziele focha strzelilam i wybrałam sie do mc'a na lody [emoji16][emoji28]
I chyba zaczynam nabierać chęci na igraszki a słyszę tu ze od 6m trzeba sie wstrzymać...? Właśnie mija mi 6... [emoji33]
Od czego ból w pachwinach? Od seksu? Wybaczcie jeśli zadaje głupie pytania ale zielona jestem w temacie a Panie które mam w domu sa tak uprzejme ze wola sie nabijać i jakieś głupoty mi wciskać żeby sie pośmiać [emoji52][emoji20] a każda ma po 2 dzieci
Wiec wole nie chodzić po radę do moich "najbliższych" [emoji19]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Weszlam tu wieczorkiem żeby mieć mniej nadrabiania z rana ;-) no cóż co do wagi hmm nie wiem widocznie każda z nas ma.swoje tempo przybierania bo jak inaczej...ja póki co mam na plusie 6,5kg nie wiem czy to dobrze czy źle...wszystkiego się uczę wiec nie wiem ale zapytam lekarza w czwartek. Co do współżycia hmm nie no co dziennie nie dałabym radyyyy hahah ale 1 w tygodniu dwa jest okkkk tak też lekarz powiedział ze nie więcej :-) no ale słyszałam że w 7i 8 miesiącu trzeba odposcic trochę dla bezpieczeństwa..hmm

A co do śmiechu płaczu...to ja też tak mam :-D częściej mam napady złości niż płaczu ale mam taki dziwne zmiany nastroju..oczywiście śmieje się dużo...a do tego ostatnio mi dopisuje humorek wiec źle nie jest :-) a co do imunoglobiny to ja już z lekarzem rozmawiam wiec powiedział ze poda mi po porodzie od razu.

Mam pytanie, czy na fb jest grupa ogólniedostępna czy dla wybranych? Bo pytałam kiedyś i nie dostałam odpkwiedzi to nie wiem czy akurat nikt nie odpisał, czy jest grupa zamknięta dla tych, którzy w niej są? :p
Grupa zamknięta. Mogę Ci podać Imię i nazwisko do dziewczyny ktora to założyła. Chyba trzeba do niej napisać.

reklama
Do góry