reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
A humory to u mnie mega w niedziele focha strzelilam i wybrałam sie do mc'a na lody [emoji16][emoji28]
I chyba zaczynam nabierać chęci na igraszki a słyszę tu ze od 6m trzeba sie wstrzymać...? Właśnie mija mi 6... [emoji33]
Od czego ból w pachwinach? Od seksu? Wybaczcie jeśli zadaje głupie pytania ale zielona jestem w temacie a Panie które mam w domu sa tak uprzejme ze wola sie nabijać i jakieś głupoty mi wciskać żeby sie pośmiać [emoji52][emoji20] a każda ma po 2 dzieci
Wiec wole nie chodzić po radę do moich "najbliższych" [emoji19]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Weszlam tu wieczorkiem żeby mieć mniej nadrabiania z rana ;-) no cóż co do wagi hmm nie wiem widocznie każda z nas ma.swoje tempo przybierania bo jak inaczej...ja póki co mam na plusie 6,5kg nie wiem czy to dobrze czy źle...wszystkiego się uczę wiec nie wiem ale zapytam lekarza w czwartek. Co do współżycia hmm nie no co dziennie nie dałabym radyyyy hahah ale 1 w tygodniu dwa jest okkkk tak też lekarz powiedział ze nie więcej :-) no ale słyszałam że w 7i 8 miesiącu trzeba odposcic trochę dla bezpieczeństwa..hmm

A co do śmiechu płaczu...to ja też tak mam :-D częściej mam napady złości niż płaczu ale mam taki dziwne zmiany nastroju..oczywiście śmieje się dużo...a do tego ostatnio mi dopisuje humorek wiec źle nie jest :-) a co do imunoglobiny to ja już z lekarzem rozmawiam wiec powiedział ze poda mi po porodzie od razu.

Mam pytanie, czy na fb jest grupa ogólniedostępna czy dla wybranych? Bo pytałam kiedyś i nie dostałam odpkwiedzi to nie wiem czy akurat nikt nie odpisał, czy jest grupa zamknięta dla tych, którzy w niej są? :p
Grupa zamknięta. Mogę Ci podać Imię i nazwisko do dziewczyny ktora to założyła. Chyba trzeba do niej napisać.

reklama
Do góry