reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dzień Dobry
Ja jeszcze w łóżku, mój M wyjechał wraca w niedzielę więc samotny weekend. Ja odliczam dni a własciwie już godziny do poniedziałkowej porannej wizyty.
Udanego weekendu wszystkim życzę!

reklama
Witam się! :)

Wszystkim chorym mamusiom życzę zdrówka :*

Dziewczyny jak nic mi się nie chceee :), ale wczoraj tak posprzątałam wszystko + jedno auto :D to dziś mogę odpoczywać.

Dzień Dobry
Ja jeszcze w łóżku, mój M wyjechał wraca w niedzielę więc samotny weekend. Ja odliczam dni a własciwie już godziny do poniedziałkowej porannej wizyty.
Udanego weekendu wszystkim życzę!
oj samotny weekend, ale odbijecie sobie jak wróci:)
ja co prawda mam cały czas towarzystwo moją pięciolatkę:) rozgadaną na maxa:)

Jadę si szpitala lekarka kazała dzisiaj jej mąż jest na oddziale ma mnie zostawić
Iwona, będziesz pod opieką, trzymam kciuki będzie dobrze:) odezwij się w miarę możliwości co lekarz powiedział

......
witajcie
u nas śliczna pogoda i już inaczej:)

Witajcie sobotnio :)
U mnie pobudka o 7:30 byla synus stwierdził ze jest kogutem i piał :p kuchnia, łazienka ogarnięte.. na sniadanko zrobilam "pankejki" i cholercia poparzylam tak palucha ze piecze na maksa.. caly czas w zimym musze trzymac a tu dobre 2h juz minely :/ (podraznilam dodatkowo jak mylam lazienke pewnie stad ten bol)
Jeszcze poodkurzam i będzie czysciutko w domku :)

Milej owocnej soboty zycze :)
Nie przemeczajcie sie kochane brzuchatki :)

reklama
Do góry