reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jej współczuję Gwiazda i zdrówka życzę.. Ja od poniedziałku chora, chociaż powoli mi przechodzi. Został katar i kaszel. Dwa razy byłam u lekarza i nic wielkiego to zmieniło. Paskudztwo jakieś się przyczepiło i tyle :hmm:.

Dziękuję kochana ja narazie sama się leczę ale jak będzie dalej to idę do lekarza .Tobie też zdrówka ;*

reklama
A ja dzisiaj miałam ciężkie popołudnie bo wylądowała na izbie przyjęć. Gotowałam obiad i nagle poczułam że mam mokro i dużo było tego płynu. Wystraszyłam się że to wody płodowe bo nie miało zapachu. Odrazu zadzwoniłam do położnej i ta poradziła mi jechać na ip i to sprawdzić. Po zrobieniu USG okazało się że wszystko jest dobrze i to nie były wody. Możliwe że to jednak mocz choć nie miał zapachu. Jeszcze sie tak nie bałam jak dzisiaj. Tym bardziej że do szpitala mam ok 25 km. Na szczęście wszystko jest dobrze z synkiem.
no to ja z tym samym byłam, tez nie wody okazało sie :)

My nie śpimy od 2 obudziło mnie jakieś dziwne samopoczucie zmierzylam ciśnienie 143/126 krew z nosa poleciała minęła chwila i miałam już 125/78 dzidzia kopie rano zadzwonię do lekarki bo się przejelam może mój ciśnieniomierz coś nie tak działa

My nie śpimy od 2 obudziło mnie jakieś dziwne samopoczucie zmierzylam ciśnienie 143/126 krew z nosa poleciała minęła chwila i miałam już 125/78 dzidzia kopie rano zadzwonię do lekarki bo się przejelam może mój ciśnieniomierz coś nie tak działa
Cisnieniomierz dobry. Jak miałam nadciśnienie to ciągle mi krew leciała po to żeby zbić ciśnienie. Odstaw kawę herbatę czarną i nie wiem czy słodycze nie podnoszą. Daj znać co Ci powiedział

reklama
Witamy w sobote

iwonaimaja daj znac koniecznie co powiedziała lekarka.

Ja mam dzisiaj gości i muszę posprzątać i cos przygotować do jedzenia a cos mnie brzuszek boli....

Miłego dnia Dziewczyny [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry