nieufna
Fanka BB :)
Zaglądajcie na nowy watek, przyda się i czekamy na nowe wpisy.
Link do: Lista wyprawkowa (bez komentarza)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy słyszałyście o historii 1,5 rocznego dziecka w Warszawie, które zmarło po tzw "ospa party" .
Tak przy okazji zapytam o Waszą opinię co do szczepionek tzw dodatkowych typu pneumokoki? Moja teściowa pediatra mnie namawia, ale syna nie szczepiłam i nie wiem czy się teraz zdecyduję. Jej troje wnuków też córka nie szczepiła.
Natomiast podstawowe szczepienia jak najbardziej tak. Z tymże, mój syn nie dostał tej potrójnej szczepionki tylko dałam mu samą świnke.
Każdy ma inne wartości i priorytety . Dla mnie najważniejsze było dobro moich dzieci, wszystko inne gdzieś dalej, ale każdy robi jak uważa . Warto też przeczytać skład pierwszego lepszego mm, może to też coś komuś uświadomi .
super ale właśnie to co zabrać do szpitala to juz w szpitalu mówią tak??????????Zaglądajcie na nowy watek, przyda się i czekamy na nowe wpisy.
Ja tą serią dla mam z hipp w rosmanie. Wszystkie zawierają olejek migdalowy. Ale nie wazne czym już dawno powinnas się smarować AgulaWitam się dziś i ja
Sprzątam dziś jak szalona, nawet mogłabym pół bloku ogarnąć
Kurcze powiem Wam, że ja ostatnio wyniki miałam ok, ale leukocytów więcej podobno z powodu próchnicy (jeden ząb). 1.04 mam glukozę, mocz i morfologię jestem ciekawa co się pozmieniało jak dzidzia już większa o wiele.
Smarujecie brzuchola jakimś balsamem????
Ja szczepilam Martynke na pneumokoki i rotawirusy dodatkowo. Kasy poszło dużo ale ja jestem za szczepieniamiNie wiem czy słyszałyście o historii 1,5 rocznego dziecka w Warszawie, które zmarło po tzw "ospa party" .
Tak przy okazji zapytam o Waszą opinię co do szczepionek tzw dodatkowych typu pneumokoki? Moja teściowa pediatra mnie namawia, ale syna nie szczepiłam i nie wiem czy się teraz zdecyduję. Jej troje wnuków też córka nie szczepiła.
Natomiast podstawowe szczepienia jak najbardziej tak. Z tymże, mój syn nie dostał tej potrójnej szczepionki tylko dałam mu samą świnke.
super ale właśnie to co zabrać do szpitala to juz w szpitalu mówią tak??????????
Ja szczepilam Martynke na pneumokoki i rotawirusy dodatkowo. Kasy poszło dużo ale ja jestem za szczepieniami