Gwiazda_237
Fanka BB :)
Fazerkamm ni dobra to aż tak to ja nie jem hahha ale na zdrówko kochana
madziolina kciuki &&& daj znać po co i jak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam identycznie i nie chce Cie straszyć ale z moimi poprzednimi doświadczeniami to chyba jest już rytm dobowy danego dziecka MOja starsza waliła w dzień i taki mi sie anioł urodził, bardzo szybko zaczęła przesypiać całe noce a Młodsza na odwrót i nie spałam do jej 2 roku życiaPare godzin przerwy i cieżko nadrobić tyle tu nowych wpisów [emoji33]
Od paru dni jak wstanę rano to jest wszystko ok, zjem śniadanie, biorę prysznic i ciach (!) nagle robi mi sie słabo i poty oblewają, to mogą byc objawy anemii...? Nie robiłam jeszcze krzywej, jestem w 23 tyg.
Macie jakieś "sposoby" żeby dzidzia nie szalała w nocy? W dzień kopie sporadycznie a w nocy to jakby mecz piłki nożnej był, masakra! A co bedzie pózniej? [emoji85]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Witam i ja
Co do karmienia bardzo się nastawiam na kp ale jak wyjdzie to zobaczymy
Od wczoraj biorę tabletki na ciśnienie i dzisiaj miałam 95/67 chyba trochę za niskie ciekawe co mi lekarka powie
Powodzenia dzisiaj na wizytach
Powstrzymuje sie jak moge bo nie chce dzidzi szkodzic raz w tygodniu pozwalam sobie na jedzenie słodkiego na fullFazerkamm ni dobra to aż tak to ja nie jem hahha ale na zdrówko kochana
Powstrzymuje sie jak moge bo nie chce dzidzi szkodzic raz w tygodniu pozwalam sobie na jedzenie słodkiego na full
Powodzenia:-)A ja dzis wizyta aaa za niecala godzine