Needi
Fanka BB :)
SmacznegoDzień dobry. Szykujemy się do przychodni na picie glukozy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SmacznegoDzień dobry. Szykujemy się do przychodni na picie glukozy...
Taka pogoda a ty smarasz :-(I ja witam się Piątkowo zasmarkana i za kichana i wogole Pogoda piękna aż chce się wyjść z domu trzeba cis zrobiv dla siebie
Co do karmienia piersią to u nas w rodzinie zawsze był z tym problem i ja bym chciała ale czy się da to nir wiem raczej zastanawiam się nad butelka ale zobaczyny . To oczywiście każdego sprawa osobista
Fazerkamm ej nie tylko ty masz smak na takie jedzenie ja też a na słodycze masakra wczoraj prawie całą czekoladę zjadłam sama
Pozdrawiam serdecznie; )
Taka pogoda a ty smarasz :-(
Słońce ci nie zaszkodzi na pewno. Zdrówka :-)Umieram od 3 dni z tym ale już i tak jest lepiej dziś idę na spacer co ma być to będzie
powodzeniaA ja dzis wizyta aaa za niecala godzine