nie wszędzie to działa, niestety.. jak ja dałam wolną rękę to dostałam szoku na wywiadówce i podeszłam do nauczyciela spytać, czy on na kartę na pewno jej oceny spisał, autentycznie. Trzeba dostosować metodę do dziecka. Ja znalazłam powód olewania nauki i zagroziłam, że chocby na ten ostatni rok to ją zapiszę do Nazaretanek jak sie nic nie zmieni I to u mnie zadziałało bo u mnie w karze zawsze była konsekwencja, choćby to nawet dla mnie samej było niewygodne. Żadnego skracania "wyroku", łagodnienia i nigdy z mężem nie podważaliśmy swoich decyzji przy nich. Więc jak powiedziałam, że jej zmienię gimnazjum to uwierzyła i szczerze.. jakby co- zmieniłabym. Z tego co zauważyłam Twój syn ma charakter. Jak się uparł to ze sredniego ucznia mógł zostac tym pierwszym, MOjej jakbym dała rękę to rzuciłaby szkołę. Inaczej Młodsza i całe szczęście bo straciłabym wiarę w swój i mężowski materiał genetycznyMój syn cała podstawówkę olewał, w gimnazjum jako tako. Uczyć zaczął się dopiero, jak zobaczył, że jest to potrzebne, żeby realizować marzenia. Teraz w LO jest najlepszy w klasie. Ja nigdy na niego nie naciskałam, żeby się nie zraził. Oczywiście, gdyby był zagrożony to inna sprawa, ale dałam mu trochę wolną rekę i być może pomogło.
reklama
dzien dobryyyyy!!!!!!Wlasnie bylam na badaniach krwi...dzis mialam badanie na toxmo., przeciwciala, i ogolna morfologia i mocz oby wyniki byly dobre..bo czuje sie super Co do pogody to wczoraj bylam na spacerku cos pieknegooooo jejku jak mi brakowalo slonca!!!!!!!!!!!!A jesli chodzi o moj suwaczek ok to juz wszystko wiem...lekarze licza po swojemu my po swojemu za tydzien przed swietami jeszcze mam wizyte wiec wszystko sie dowiem..ciekawe czy bede miec usg pewnie nieeeee bo to 3 przysluguja..chociaz zobaczymymoze lekarz sie zlituje
Ja wczoraj kupilam sliczneeeeeeeee ubrankaaaaaaa co prawda poki co 3 body zapinane z przodu 2 z krotkim rekawkiem i jedno z dlugim dzis jeszcze moja mama chce kupic pare komplecikow..wiec sie zbiera...aa do tego mam dwie czapeczki na razie Jjeku jakie te ubranka sa slodkieeeeee
Znalazlam swietny sklep maja wszystkie ubranka producenta polskiego 100%bawelny i widze roznice miedyz tymi np z tanszych sklepow..jeszcze musze dzis zakupic ta podusie do spania dla mnie a pozniej bede miec do karmienia...bo w nocy obkladam sie jaskami poduszkami..i nie wygodnie jest...wy macie taka podusie?
Ja wczoraj kupilam sliczneeeeeeeee ubrankaaaaaaa co prawda poki co 3 body zapinane z przodu 2 z krotkim rekawkiem i jedno z dlugim dzis jeszcze moja mama chce kupic pare komplecikow..wiec sie zbiera...aa do tego mam dwie czapeczki na razie Jjeku jakie te ubranka sa slodkieeeeee
Znalazlam swietny sklep maja wszystkie ubranka producenta polskiego 100%bawelny i widze roznice miedyz tymi np z tanszych sklepow..jeszcze musze dzis zakupic ta podusie do spania dla mnie a pozniej bede miec do karmienia...bo w nocy obkladam sie jaskami poduszkami..i nie wygodnie jest...wy macie taka podusie?
ehhh współczuje..ja tak nie cierpię tego badania...o mało nie odjechałam ...ale ok że dalam radę dokończyć badanie.
A co się dzieje,że słabe wyniki to już nawet nie problem? Coś poważniejszego?Może nie mam bardzo złych wyników krwi ,ale lecą pomału w dół....akurat to najmniejszy problem jak dla mnie...
hemoglobina 11,2
hematokryt 33,10
Ja też..nie pamiętam czy w poprzednich tak miałam. Może to z racji wieku. Za duzo jest tych info o 35+.Nie taki problem napisałam,da się go rozwiązać...żelazo i się unormuje.
Innych rzeczy bardziej sie boję po prostu.
Na połówkowym lekarza mało nie zamęczyłam pytaniami a i tak przestanę myśleć dopiero jak urodzę i może też nie.. Jak będzie w tym wieku, że będę mogła ocenić czi z inteligencją ok.
Jakieś takie czarnowidztwo ostatnio mam
paula_dabro
Fanka BB :)
Cześć w czwartek,
Miłego dnia.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Miłego dnia.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
margerrita
Fanka BB :)
ja mam rogala do spania, ale do karmienia mi bardziej taki maly pasowal. wygondiejszy w przenoszeniu byl poprostu.
ja tez czekam na sloneczko, wtedy bede spacerki uskuteczniac, jak tak wieje i zimno to mi sie nie chce poprostu
ja tez czekam na sloneczko, wtedy bede spacerki uskuteczniac, jak tak wieje i zimno to mi sie nie chce poprostu