reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Błękitna nie pamietam Twoich wpisów jest nas sporo taki tu urok :) Twobie rownież życzę spokojnej ciąży. Olcia mnie juz podbrzusze nie boli ale bolało nie martw się juz pisałam, ze to macica Ci się rozciąga.

Ja wam odpisze. Tylko przypomnijcie sie bo czytam co ktorys post a inie wiem czy z wami dlugo bede bo cos mimowi ze nie. Raz plamie raz nie wiec nie wiem co myslec. Do wtorku czekam na wizyte

reklama
Klarolina napisz mi czy to krwawienie dostalad w domu tak nagle i pojechalas do szpitala? Sory ze pytam o szczegoly ale czasem warto wiedziec jak sie zachowac. Ja np nie wiem. Plamie czasami i czekam na wizyte ale jakby pojawilo sie mocne krwawienie z poronieniem to nie wiem jechac po wszystkim czy w trakcie

Do góry