reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Venicee o kurde masz już 2 synków i córkę a wiec to będzie Wasze 4te dziecię.... Jakoś mi utkwiło w pamięci, że 3cie. Jeśli masz już i chłopców i dziewczynkę to faktycznie płeć obojętna. Jasne, że zdrówko najważniejsze, to dla mnie rzecz oczywista. Ja dziś niczym kucharka :) ugotowałam kompot z jabłek z cynamonem, zrobiłam sałatkę gyros i teraz piekę ciastka francuskie z budyniem waniliowym :) idę dziś na wieczór panieński, ale taki dość grzeczny bo panna młoda też w ciąży i to już w połowie wiec idziemy na początku wspólnie na Listy do M a potem domoweczka dlatego moje pichcenie :) znając moje ostatnie chęci do spania to nie zabawie dziś długo... Jutro jeszcze imieniny teścia i też impreza a za tydzień bal andrzejkowy na który zapisaliśmy gdy jeszcze o ciąży nie było wiadomo...

No chciałabym że to moje 3 było ,nie byłoby tyle stresu i płaczu Marta....W sumie to moja 3 ciąża bo z 1wszej mam bliźniaki....
Udanej domówki.
Jutro się mignę przed im.teścia bo Miki chory.....uffff ....za tydz mega impra w rodzinie-ale mnie juz nie dotyczy %....

No Venicee to faktycznie nie masz lekko w sumie to nie znam w otoczeniu rodziny z 4 dzieci w sumie nawet z 3 to rzadkość, a bliźniaki dwujajowe czy jedno i jaka płeć? No, ale tak dla pocieszenia to jak 4ro dzieci to 2 tys dostaniecie łącznie na dzieci [emoji12] przecież u władzy nasz wspaniały PiS Haha Teścia też masz Janusza, że też jutro imieniny? Te imprezy już teraz to nie to samo co kiedyś... %% masz racje

Iwona to super wieści z dzidziolem, że jest serduszko! [emoji7] mi pani ciśnienia nie mierzyła wiec nawet nie wiem jakie miałam ale przed samym wejściem zestresowana byłam wiec pewnie tez wyższe niż zwykle. Kontroluj je po prostu na codzień i będzie dobrze [emoji110][emoji106]

reklama
MalinowaMarta nie sprawdzalam bo nie pamietam daty dokladniej kiedy mialam miesiaczke z córka :( a karte ciazy od corki nie oddali mi w szpitalu lekarz moj ma mi przynieść... a apytam jeszcze raz mozna normalnie w ciazy chodzic do dwoch ginekologów?

Do góry