reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A ja to bym chociaz chciala wiedziec czy to na pewno ciaza...

a tak serio chcialabym drugiego chlopaka....

a tak najbardziej to zdrowe dziecko....

reklama
Witam Was drogie mamy :)
Chciałabym do was dołączyć :) termin mam na 5 lipca 2016, jestem już mamą wspaniałego synka Danielka urodził się 5 grudnia 2011 roku dokładnie w wyznaczonym terminie :)

Miło widzieć tak prężne forum, przy pierwszej ciąży byłam na "planujemy dziecko" ale teraz tam taka cisza że aż ją słychać. Dlatego bardzo się cieszę że tu nas tak wiele.

Forum to naprawdę świetna sprawa pamiętam nasze rozmowy porady wsparcie w każdej sytuacji :) Do dziś mamy ze sobą kontakt a na koniec było nas przeszło 30 i poza pięcioma chłopakami urodziły się same dziewczynki :)

Zaczynam czytać od początku by lepiej was poznać ale powiem wam jesteście thebest 128 stron no szacun hehe
Ania moj starszak tez z grudnia 2011 :) z 31 :p mial byc styczniakiem ale nowy rok postanowil przywitać w objęciach mamusi :)
niestety muszę się z Wami pożegnać. Dziś rano dostałam mocnego krwawienia i poronilam. Muszę zostać w szpitalu na badania. Trzymam za Was kciuki, oby Wasze maleństwa ślicznie rosły. Pozdrawiam
Karola bardzo bardzo bardzo mi przykro :( :(

Witajcie brzuchatki :)
Piszcie do mnie na priv dane do naszej lipcowej listy :)

Klarolina bardzo mi przykro, trzymaj sie tam.
Iwonaimaja no to swietnie ze wszystko ok, kazdej by podskoczylo cisnienie bo kazda sie martwi przed pierwsza wizyta czy wszystko ok.
Venice jeszcze jedna dziewczynka i bedziech miala po rowno :)
Camel zgadzam sie napewno kazda mysli w pierwszenstwie o tym zeby bylo zdrowe, czy chlopiec czy dziewczynka obojetnie i tak bedziemy je kochaly tak samo.

Witaj Olcia9250 :-)
Z tego co widzę, to ja chyba zostanę sierpnióweczką jak dobrze pójdzie, ale póki co forum jeszcze nie czynne więc posiedzę tutaj z Wami :-)

Klarolina przykro mi..

reklama
Do góry