reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ewelina0307 myśle, że nie powinnaś się niepokoić skoro wynik testy jest pozytywny każda z nas jest inna i ma inne objawy także nie można tego tak oceniać. Bądź dobrej myśli i staraj się myśleć pozytywnie choć jak się domyślam nie jest to łatwe, trzymam kciuki [emoji110]

92Tynka92 mnie test z moczu wyszedł na początku negatywny, ale to dlatego, że nie mogłam się doczekać i zrobiłam go za wcześnie. Dlatego zdecydowanie wole test z krwi bhcg ja robiłam 10 dni po zapłodnieniu i już wiedziałam, że jestem w ciąży [emoji3] jest taka ogólnopolska firma Diagnostyka gdzie można zrobić to badanie prywatnie, koszt to 20 zł i wynik masz po ok. 1,5h i można go nawet sprawdzić w internecie dla mnie mega wygoda no i szybki czas oczekiwania bo w sanitasie kazali czekać 3 dni, a że ja w gorącej wodzie kąpana to było to niemożliwe [emoji6] szczególnie w tak ważnej sprawie...

_Ewelinka_ masz racje też to zganiam trochę na hormony [emoji6] a co do tego, że powiedziałaś córci to się wcale nie dziwie... Ja też na początku nauczona radami i doświadczeniami innych koleżanek, które już przez to wszystko przechodziły, miałam zamiar pochwalić się ciążą dużo pózniej, ale nie wyszło... Nie będę tego ukrywać skoro bardzo chcieliśmy i cieszymy się, że się udało [emoji7] cieżko jest się powstrzymać i nikomu nic nie mówić, ja przynajmniej nie potrafię

reklama
Do góry