reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ewelinka ja tez bardzo pragnęłam żeby zajść a teraz nie potrafię się jeszcze tym cieszyć... Tzn cieszę się, ale nie jakoś szaleńczo jak to sobie wyobrażałam. Chyba jest za wcześnie i to do mnie nie dociera.

reklama
MalinowaMarta musimy to zgonić na hormony :-) bo zarówno ja jak i Ty w głębi się cieszymy, ale może faktycznie jeszcze do nas to nie dotarło. Jak pójdę na usg to liczę, że wtedy wreszcie do mnie dotrze, że wreszcie się udało i faktycznie zacznę się tym radować.

Mnie piersi bola bardzo i się powiększyły, brzuch pobolewa od kilku dni jestem wrazliwsza na zapachy i mam nadzieje ze w końcu się udało. Termin okresu to czwartek lub piątek. Robilyscie test w terminie miesiączki czu wczesniej? Nie chce zrobic za wcześnie i się rozczarowac

Oooo tak....na zapachy też jestem teraz wyczulona ....najgorzej mnie draznia perfumy i zapach jajek bleee. Do tego zapomniałam napisac, że od 2 tygodni ciągle boli mnie glowa.

Postanowilam sobie, że córci o ciąży powiem dopiero kolo 6 miesiaca ciazy, ale ostatnio ciagle chce zebym ja podrzucala do gory albo skakac mi bo brzuchu wiec jej po cichutku powiedzialam ze mamusia teraz nie moze bo ma dzidziusia w brzuchu, a ona taka zawstydzona do mnie "mogę go zobaczyć?" :-) i teraz ciagle mi bluzke podnosi i pyta "gdzie ten dzidzius? nie widac go". Ciekawe jaka bedzie z niej siostrzyczka....

Ja tez bardzo marzyłam o drugim dziecku a teraz gdy test pokazuje ze coś jest na rzeczy nie potrafię się cieszyć. Wiem ze to z powodu wcześniejszej straty akurat z początku ciąży. Boję się powtórki i niestety jak czytam wasze objawy to coraz bardziej obawiam się ze nie do końca jest ze mną w porządku w obecnym stanie. Zobaczymy jak będzie dalej. Najgorsze dla mnie jest to że zawsze przed 1 ciąża miałam regularne cykle co 24 dni. Niestety po ciazy wszystko się rozreguoowalo i dopiero 3 razy miałam @ co 26, 38 i 33 dni (karmiła piersią) we wrześniu mały skończył 14 miesięcy postanowiłam Go odstawić. 4.10 przyszła ostatnia @ i nie wiem kiedy była owula. Ehh oby jak najszybciej do gina. Tylko nawet nie wiem kiedy będzie dobry czas:( chodzę.mega przygnebiona

Hej ja mam wizytę w środę mam nadzieje ze będzie wszystko ok bo troszkę się obawiam brakiem objawów oprócz od tygodnia braku miesiączki i pozytywnego testu. Jedna dzidzie straciliśmy juz wiec jestem pełna strachu

hej
ja dziś robiłam znowu bete bo chciałam sprawdzić czy wynik podniosl się i wyszlo 500,9 :-):-)
ja tak mysle ze pojde za tydz na wizyte. a tak to czuje się ok , oprócz bolących (*)(*) ;-)

reklama
Kurczę jak tak czytam to sporo tych poronień szczególnie na początku [emoji22]Może też dlatego boimy się jeszcze cieszyć bo nie mamy pewności ze z nami będzie wszystko ok...! Ja do lekarza idę jutro, ale wiem, ze jeszcze raczej nic nie będzie widać, ale pójdę i umowie się od razu na kolejna wizytę na której już mam nadzieje zobaczymy serduszko [emoji7][emoji173]️ moja koleżanka która jest już w drugiej ciąży pisała mi, że bóle brzucha są naturalne jedynie ostre bóle i krwawienia są niepokojące- oby nas ominęły!

Do góry