reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzień dobry!
Tej nocy się wyspałam :) pospałam.do 9 i chyba tylko dwa razy w nocy wstawałam.na siku, szok! Nie mam żadnej dodatkowej poduszki, póki co jest mi dobrze :)

Mnie tez bola w nocy biodra od spania na bokach. Zwykle wstaje na siku ze 2-3 razy a rano znow mam pelny pecherz az boli. A dzis tylko raz musialam i rano ok, az mnie to troche zaniepokoilo. Zwlaszcza ze przez to lozysko slabo czuje ruchy Synusia.

Ja nie mam poduszki za to mam męża [emoji6] Zakładam na niego nogę jak śpi na brzuchu albo jakoś się opieram o niego, ostatnio poszedł do córki spać bo się bała ale po godzinie po niego przyszłam bo mi było niewygodnie trochę się wkurza bo mu gorąco[emoji5]

Witajcie ☺☺☺
My wczoraj z M i znajomymi na pizzy byliśmy i trochę posiedzielismy więc dzisiaj pospalismy Zdrowo ☺☺
W nocy spie nawet nawet ale bez specjalnej poduchy tylko koldre sobie wkladam między nogi i jest okey...mam dużą i swoją więc nie ma problemu że M zabieram hehe

Udanej niedzieli ☺

Dziewczyny jak ja się źle czuje to masakra tak mi serce mocno jakoś wali aż czuje a jak się położe to aż dudnienie słyszę i jakoś mi tak niedobrze, nie wiem co to może być :-(

reklama
Do góry